Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Sarah pop

Landelijke
bezorging!

Een opblaasbare Sarah pop huren? We hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment een ruime keuze in Sarah poppen. Je kunt al voordelig huren vanaf €35,- incl. btw.

Heeft je vrouw, vriendin of collega de 50 jaar bereikt? Laat dat feest niet voorbijgaan en huur een opblaasbare Sarah pop! Partyhome heeft diverse Sarah opblaaspoppen in de verhuur, goedkoop al vanaf € 35,- incl. btw. (Dag 1 ophalen, dag 2 feesten, dag 3 retour brengen).

Liever een opblaasbare abraham pop huren?

Sarah pop gemakkelijk te plaatsen

De op- en afbouw van de Sara opblaaspoppen is in slecht enkele minuten te doen. Bij het ophalen zal door ons alles haarfijn worden uitgelegd en krijg je uiteraard een handleiding mee. Voor het gemak hebben we een filmpje gemaakt, waarop de opbouw van deze opblaaspop te zien is. De opblaaspop staat door 2 personen, binnen 3 tot 10 minuten te pronken in de tuin. Super snel, toch?

Opblaas Sarah pop voor een voordelige prijs

Wij van Partyhome hebben diverse Sarah poppen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een opblaas Sarah pop in traditionele vorm van 3,20 meter hoog. De Sarah boog is erg leuk als entree. Je kunt er namelijk onderdoor lopen. Wat jouw keuze ook is, de Sarah poppen van Partyhome zijn te huren voor een voordelige prijs vanaf € 35,00 incl. btw.

Sarah pop versturen per post in heel Nederland

Ja, je leest het goed. We kunnen de Sarah pop versturen per post. In dat geval heb je de opblaaspop uiterlijk 1 dag voor aanvang van het feest in huis. Na afloop mag je deze pop weer inleveren bij een postNL-inleverpunt. Natuurlijk krijg je van ons de retourbon zodat je de Sarah pop alleen maar hoeft in de leveren. Zo kun je dus een Sarah pop huren in Eindhoven, Venlo of Roermond. Maar gaat onze service verder want een opblaasbare Sarah pop huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Groningen is ook mogelijk. Wat je locatie ook is, wij versturen onze Sarah poppen per post in heel Nederland.

Sarah pop verhuur in diverse thema’s

Voor iedere jarige jet een gepaste feestpop, dat is ons motto. Daarom kun je een opblaasbare Sarah pop huren in diverse thema’s en beroepen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Sarah Fitness voor de sportievelingen en de Sarah Anita met een iets te strak rood topje. Geheel nieuw binnen ons assortiment is de Sarah pop Politie of wat dacht je van de Sarah Kapster. Twee leuke nieuwe Sarah poppen passend bij een beroep.

Direct een opblaasbare Sara pop huren

Heb je de juiste Sarah pop gevonden? Dan kun je deze direct online in je winkelmandje doen. Indien je liever telefonisch de reservering wilt maken is dat uiteraard ook mogelijk. Neem dan telefonisch contact op via ons  telefoonnummer: 0493-313087 en een van onze medewerkers helpt je met alle plezier.

Speciale uitdaging? Ons motto luidt: “jouw wens is onze uitdaging”. Dus kom maar op…

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2