Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Tenten

Een feest of evenement in het verschiet, waarvoor je een tent wilt huren? Wij van Partyhome Verhuur & Entertainment hebben diverse tenten in de verhuur. Diverse soorten en afmetingen, zelfs in een thema!

Tenten in diverse maten te huren

Er zijn diverse tenten te huur en de afmetingen hiervan zijn zeer verschillend. Dit alles is afhankelijk van jouw wensen en het aantal verwachte gasten en/of bezoekers. Een handige vuistregel hierbij is 1 persoon per m2, indien je gasten staan. Wanneer je ook gasten een stoel wilt bieden, mag je ca. 1,5 m2 per persoon aanhouden. Vanuit hier kunnen we dus een berekening maken welke tent het beste geschikt is.

Een speciale tent huren, dé Irish pub

Tenten zijn er in verschillende soorten en maten. Een van de exclusiefste tent is dan toch echt onze Irish pub tent. Een opblaasbare tent, volledig in de stijl van een Irish pub. Het unieke hieraan is, dat we deze tenten kunnen plaatsen in slechts 15 minuten.

Meer dan alleen tent verhuur

Naast de verhuur van tenten ben je bij Partyhome ook volledig aan het juiste adres voor de complete verzorging van jouw feest. Wat te denken aan de volledig inrichting van jouw tent? Denk hierbij aan: meubilair, glaswerk, koelingen, verwarming en decoratie. Bekijk het volledig assortiment partyverhuur op onze website.

Al vele feesten op locatie hebben we succesvol weten te slagen. Ruim 300 tevreden klanten hebben onze partyservice beoordeeld met een gemiddelde van een 9. Daar zijn wij natuurlijk meer dan trots op. Graag horen we ook jouw wensen, daag ons gerust uit!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2