Skytube huren

 • Skytube huren

  Skytube huren

 • Skydancer huren

  Skytube huren

Skytube huren

Specificaties

 • Huurprijs per dag€ 35,00 incl. btw
 • Huurprijs voor een weekend€ 55,00 incl. btw
 • Huurprijs voor een week€ 95,00 incl. btw
 • Afmetingen6 meter lang
 • Stroomvoorziening1 x 950watt : 1 x 220volt

Een skytube huren is de perfecte manier om goed de aandacht te trekken van je winkel, evenement, opening of andere festiviteiten. Deze skytubes zijn van grote afstand te zien zodat ook iedereen kan zien waar de ingang is, parkeervoorziening of dat je op zondag geopend bent. Wat de reden ook is met een skytube huren zorg je voor een feestelijk effect en wapperend welkom.

Skytube huren kan in diverse kleuren

Bij Partyhome Verhuur & Entertainment kun je skytubes huren in diverse kleuren. Blauw, geel, rood of groen zijn zeer opvallende skytubes en veel gevraagd. Maar ook voor andere kleuren zoals oranje voor Koningsdag zit je bij Partyhome helemaal goed.

Hoe een skytube te gebruiken?

Het plaatsen van een skytube is zeer eenvoudig en gebeurt in slechts enkele minuten. De op- en afbouw zal bij het ophalen van de skytube volledig besproken worden, je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk het is. Ook aan ruimte tijdens het vervoeren van de skytube is niet heel veel nodig, tel 1 skytube per stoel. Bij het skytube huren is het erg belangrijk dat deze volledig vrij staan, dit om schade te voorkomen. De uiteindes van de skytube mogen géén obstakels raken.

Een sky tube passend bij de kleuren van het bedrijf? Neem contact op met Partyhome, vele kleuren liggen direct op voorraad!

Skytube huren

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)