• Skytube huren

    Skytubes zorgen voor een wapperend welkom!!

  • rodeostier huren

    Ben jij onze rodeostier de baas…

  • Feestje thuis organiseren? Wij staan voor u klaar…

Reviews

Op dit moment hebben 342 klanten ons beoordeeld, met een 9.2 gemiddeld!

Toine
Deurne
10
Aanbeveling!
12-09-2020

Ervaring met:
10

Ervaring:
Tijdens familieweekend genoten van de stormbaan. Leuk voor alle leeftijden.

Bart
Eindhoven
10
Aanbeveling!
02-09-2020

Ervaring met:
10

Ervaring:
Het klinkt cliché, maar ik kan niet anders van 100 punten geven. Snelle contacten met Bart en Danielle, ze willen echt met je meedenken. Dan de kindershow, erg succesvol. Onze wensen hebben ze meer dan ingezet! Tot een volgende keer.

Arno
Asten
10
Aanbeveling!
18-04-2020

Ervaring met:
9

Ervaring:
Doen jullie goed

Michiel
Someren
10
Aanbeveling!
18-04-2020

Ervaring met:
10

Ervaring:
Al meerdere keren iets gehuurd (springkussens en bouwblokken). Goed materiaal en goede service.

Antoinette
Deurne
10
Aanbeveling!
25-12-2019

Ervaring met:
10

Ervaring:
De Sint en zijn pieten maakten een geweldige entree en wisten ons weer super te vermaken. Een middag om niet meer te vergeten. Partyhome zorgt voor snelle en duidelijke communicatie en sluit altijd aan bij de wensen van de klant.

Dian
Valkenswaard
10
Aanbeveling!
18-12-2019

Ervaring:
Wij hebben een top avond gehad door de Partyhome Verhuur & Entertainment.

Yvonne
Deurne
10
Aanbeveling!
27-09-2019

Ervaring met:
10

Ervaring:
Goochelaar Bart heeft heel veel interactie met publiek. Optreden sloeg erg aan, kinderen en volwassenen waren erg enthousiast! Top gedaan. Communicatie en samenwerking met Bart als erg prettig ervaren. Aanrader! Bedankt Bart!

Annie
Venray
9
Aanbeveling!
18-09-2019

Ervaring met:
10

Ervaring:
De royale koelkast was een uitkomst voor onze familiedag op de warme zondag, 15 september! Er gaat voldoende bier in voor 30 personen! Ook de biertafels en statafels waren een uitkomst en groot en klein heeft zich kostelijk geamuseerd met de spellen...

Gerrie
VELDHOVEN
10
Aanbeveling!
18-08-2019

Ervaring:
Goede communicatie vooraf Afspraken worden nagekomen Gezellig personeel, zowel achter als voor de schermen Het was een feestje !

Mirjam
Montfoort
10
Aanbeveling!
12-08-2019

Ervaring:
Ik was erg tevreden. Een leuke man die met veel enthousiasme ballonnen maakte voor de kinderen. Zelfs na 3 uur stak hij nog net zoveel werk in een ballonnencreatie. Zeker een aanrader!

Meer recensies laden