Bel direct: 0493 – 31 30 87
  • Springkussen huren asten

    De Multiplay Beach, een ware topper!

  • wandelend hart

    Hartenjagers op avontuur…

  • love globe

    Dé loveglobe, hartverwarmend

Reviews

Op dit moment hebben 321 klanten ons beoordeeld, met een 9,1 gemiddeld!

Lonneke
Veenendaal
9,0
Aanbeveling!
14-01-2019

Ervaring met:
Entertainment

judith
venray
9,0
Aanbeveling!
10-01-2019

Ervaring met:
Partyverhuur

Ervaring:
Wij werken al een aantal jaren graag met Party-home samen. Het is fijn om op hun te kunnen bouwen en vertrouwen. Alles word netjes en op tijd geleverd.

Anoniem
9,0
Aanbeveling!
20-11-2018

Ervaring met:
Partyverhuur

Ervaring:
Leuke sinterklaasshow, leuk verhaal.

Anoniem
9,0
Aanbeveling!
20-11-2018

Ervaring met:
Partyverhuur, Ballondecoratie

M
Vlierden
9,0
Aanbeveling!
19-11-2018

Ervaring met:
Springkussens & attracties

Heidy
Deurne
10,0
Aanbeveling!
19-09-2018

Ervaring met:
Partyverhuur

Ervaring:
Ben dik tevreden, maar ik kreeg meteen de rekening die ik binnen 4 dagen moest betalen.

Maikel
Hoogvliet
10,0
Aanbeveling!
06-09-2018

Ervaring met:
Partyverhuur, Entertainment

Ervaring:
Wij hebben mascottes en een balonen artiest geboekt voor ons evenement. Denken goed mee en alles op de dag zelf is perfect verlopen.

Anoniem
10,0
Aanbeveling!
22-08-2018

Ervaring met:
Partyverhuur, Springkussens & attracties

Ervaring:
Na 1 telefoontje was alles geregeld, de medewerkers zijn aardig en behulpzaam. Een volgende keer doe ik zeker weer een beroep op partyhome!!

Anoniem
10,0
Aanbeveling!
17-07-2018

Ervaring met:
Springkussens & attracties

Ervaring:
Snel, effectief en duidelijk!
We hebben de stier gehuurd, enorme meerwaarde voor ons evenement en zeker beste en goedkoopste in de regio.

Chantal
Asten
8,0
Aanbeveling!
16-07-2018

Ervaring met:
Springkussens & attracties

Ervaring:
Vriendelijke jongens die het springkussen op kwamen zetten. 1 gaf toe dat ie voor het eerst was en dat het om een nieuw springkussen ging. Kwamen niet erg professioneel over wat dat betreft maar waren wel zeer klantvriendelijk. Ophalen ging ook snel, ook wel blij dat er dat hadden laten doen met al dat water is het denk ik ook geen optie om deze zelf te brengen en halen.
Springkussen was top, prijs was vrij hoog voor een particulier feestje maar de kinderen hebben het geweldig gehad. Had niet beter gekund op zo'n warme dag. Bedankt!
En ook superfijn dat we het vorige keer kosteloos konden annuleren vanwege het overlijden van mijn vader. Dat zijn toch dingen waardoor je de volgende keer terug komt.

Meer recensies laden