Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Werkkamer van Sinterklaas

€2500,00 excl. btw (€3.025,00 incl. btw)
Kenmerken
SFEERVOL LEVENDIG

Een leegstaand winkelpand goed benutten tijdens Sinterklaas? In een paar uur tijd bouwen wij dit lege pand om tot sfeervolle werkkamer van Sinterklaas. Het resultaat is een levendig winkelpand in je winkelcentrum tijdens de feestdagen. Daarbij bied het vele mogelijkheden voor uitbreiding!

Werkkamer van Sinterklaas inrichten

De gehele Sinterklaas periode een speciale kamer van Sinterklaas in je winkelcentrum? Met passende oude meubels, decordoeken, banners, cadeau’s, pepernoten en verlichting maken we een waar Sinterklaas huis. Met de juist PR is dit een enorme publiekstrekker voor in je winkelcentra. Zeker wanneer je dit combineert met een bezoek van Sinterklaas en Pieten:

Sinterklaas op bezoek laten komen
✅ Inleverpunt van een kleurwedstrijd
✅ Knutselmiddagen organiseren met Pieten
✅ Een lokaal Sinterklaas journaal in presenteren

Vele mogelijkheden maken deze actie nog succesvoller!

Combineer het huis van Sinterklaas met dé Kerstman

Nadat Sinterklaas vertrokken is, kunnen we snel deze kamer ombouwen naar Kerst. Want zeg nu zelf, een levendig winkelpand is beter dan een leegstaand toch? Daarbij zijn de kosten laagdrempelig om de actie door te trekken naar Kerst. Door middel van Kerstbomen, verlichting en passende kerstdecoratie toveren wij de werkkamer van Sinterklaas om naar de werkkamer van dé Kerstman.

Onder ons veel besproken motto: “jouw wens is onze uitdaging” proberen we onze klanten te verrassen. Laat dan ook gerust je wensen horen, dan maken wij deze realiteit. Onze entertainment specialisten denken graag met je mee!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur 3 weken
Benodigde ruimte in overleg
Stroomvoorziening in overleg

Helmond sport

Helmond

Afgelopen zaterdag vond er een event plaats bij Helmond Sport waarbij wij van een drietal diensten gebruik hebben gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over...

  • Assortiment: 8
  • Prijs en kwaliteit: 8
  • Communicatie: 8
  • Bereikbaarheid: 8
  • Advies en klantgericht: 8
  • Klantvriendelijk: 8
  • Medewerkers: 9
  • Gemiddelde: 8.1