Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Ballonnenboog

€82,65 excl. btw (€100,01 incl. btw)
Kenmerken
KLEURRIJK 100 % LATEX AFBREEKBARE BALLONNEN

Een ballonnenboog huren voor een feestelijke activiteit? Bij Partyhome Verhuur en Entertainment maken we een ballonnenboog in de kleuren die jij wenst. Ons creatief team zorgt er voor dat deze altijd passend is bij je wensen.

Ballonnenboog huren voor opening of feest

Misschien wel de bekendste manier van decoratie, een ballonnenboog. Wij maken deze helemaal passend bij je gelegenheid en in de kleur die jij wenst. Zo kun je een ballonnenboog bestellen in één en dezelfde kleur, maar ook in maximaal 4 verschillende kleuren. Je ziet bovenstaande enkele ideeën, maar natuurlijk zijn er tal van mogelijkheden mogelijk. Laat ons dan ook gerust je wensen horen, dan is een ballonnenboog kopen altijd passend bij je gelegenheid!

Afmetingen in ballonnenbogen

Ballonnenbogen maken we standaard in 2 verschillende afmetingen: voordeur of dubbele deur. De verschillen zijn gemakkelijk en leggen we je graag uit zodat je een ballonnenboog kopen altijd op de beste manier is.

 1. Voordeur
  Dit formaat ballonnenboog is geschikt voor een voordeur of andere enkele deuren.
 2. Dubbele deur
  Deze ballonnenbogen zijn een maat groter dan de voordeur. Ze passen dan ook voor een dubbele schuifdeur voor een winkel bijvoorbeeld. In de meeste gevallen is dit formaat voor iedere winkel geschikt. Maar natuurlijk kunnen we onze ballonbogen altijd groter maken!

Direct een ballonnenboog bestellen

Wanneer je een ballonnen boog wilt bestellen is dat direct mogelijk via onze website. Door op “direct boeken” te klikken kun je direct een aanvraag bij ons doen. Vergeet in dat geval niet om je wensen kenbaar te maken zoals: kleur ballonnen, de grote van de boog en andere speciale wensen. Op deze manier kunnen we je snel de mogelijkheden laten weten.

Wens je liever persoonlijk advies voor de beste opties? Of twijfel je misschien nog tussen een ballonnenboog of  ballonpilaar? Neem dan gerust contact op via +31(0)493-313087 zodat we je direct kunnen helpen. Een mail sturen kan natuurlijk ook, onze enthousiaste medewerkers zitten voor je klaar!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Ballonnenboog voordeur € 100,00 incl. btw
Ballonnenboog dubbele deur € 125,00 incl. btw

Liessel

Perfect geregeld allemaal....

 • Assortiment: 9
 • Prijs en kwaliteit: 8
 • Communicatie: 9
 • Bereikbaarheid: 7
 • Advies en klantgericht: 9
 • Klantvriendelijk: 9
 • Medewerkers: 9
 • Gemiddelde: 8.6