Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Snowglobe

€1650,00 excl. btw (€1.996,50 incl. btw)
Kenmerken
Unieke beleving Volledig te personaliseren Rolstoelvriendelijke snowglobes aanwezig

Wie kent of heeft de welbekende schudbol met sneeuw nou niet? De bol waarmee je goed mag schudden waarna het begint te sneeuwen. Vanaf nu is deze ouderwetse schudbol te huren in een grote snowglobe. Een levensgrote bol waarin het spontaan gaat sneeuwen als je een stap in de snow globe zet. Wij hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment deze unieke attractie al diverse jaren met groot succes in de verhuur. Inmiddels hebben we dan ook diverse modellen en afmetingen zodat er altijd een passende sneeuwbol is voor jouw activiteit.

We zijn in Nederland de grootste leverancier op het gebied van snowglobes en branding snowglobes. Bekijk voor meer informatie de passende website www.snow-globe.nl

Snowglobe dé ware topper tijdens kerst!

Stap in de magische en winterse snowglobe en beleef een sfeervol avontuur. Een gezinsfoto, persoonlijke Kerstkaart of maak je een video? Met deze unieke eyecatcher huur je een ware topper voor de kerstmarkt, personeelsborrel of events groot en klein. Daarnaast is deze snowglobe uitermate geschikt voor branding!

Standaard verzorgen we deze snowglobe photo booth met:
-professionele fotograaf en direct afdrukken van foto’s
-foto’s met logo en/of tekst direct meegedrukt
-begeleiding bij de snowglobe
-sfeervolle aankleding in en rondom de originele snowglobe met passende muziek

Snowglobe op maat personaliseren voor branding

De mega snowglobes kunnen we volledig personaliseren zodat deze volledig bij jouw activiteit past. Zo kunnen we jouw logo, product of andere passende dingen toevoegen. Zo verzorgde we o.a. voor Coca Cola, Etos, Jack and Jones, Rituals en NS een branding snowglobe op maat! Ook direct foto’s afdrukken met jouw logo is één van deze veel gekozen mogelijkheden. Of de Kerstman huren bij de Snowglobe om de activiteit helemaal compleet te maken. Uiteraard zijn al jouw wensen bespreekbaar om er een prachtige invulling van te gaan maken. Jij de wens, wij de uitdaging.

Rolstoelvriendelijk snowglobes, EXCLUSIEF!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij zéér belangrijk. Daarom hebben wij reeks enkele modellen snowglobes ontwikkeld welke toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel. Voor iedereen moet deze unieke beleving toegankelijk zijn. Wil je een van onze rolstoelvriendelijke snowglobes huren, geef dit dan duidelijk aan.

Specificaties

Aantal personen 2
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur 4 aaneengesloten uren
Speelruimte 5 x 5 x 4 mtr.
Stroomvoorziening 2x 230V.

Manon

Vlierden

Werd 3x gebeld over de verhuur vd Abraham de Abraham die wij gehuurd hadden was erg vies en aan een poetsbeurt toe...

  • Assortiment: 6
  • Prijs en kwaliteit: 7
  • Communicatie: 7
  • Bereikbaarheid: 7
  • Advies en klantgericht: 6
  • Klantvriendelijk: 7
  • Medewerkers: 1
  • Gemiddelde: 5.9