Partyhome Verhuur en Entertainment
(162 Recensies)
Bekijk alle recensies

Snowglobe

€1495,00 excl. btw (€1.808,95 incl. btw)
Kenmerken
Unieke beleving Volledig te personaliseren Rolstoelvriendelijke snowglobes aanwezig

Wie kent of heeft de welbekende schudbol met sneeuw nou niet? De bol waarmee je goed mag schudden waarna het begint te sneeuwen. Vanaf nu is deze ouderwetse schudbol te huren in een grote snowglobe. Een levensgrote bol waarin het spontaan gaat sneeuwen als je een stap in de snow globe zet. Wij hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment deze unieke attractie al diverse jaren met groot succes in de verhuur. Inmiddels hebben we dan ook diverse modellen en afmetingen zodat er altijd een passende sneeuwbol is voor jouw activiteit.

Snowglobe dé ware topper tijdens kerst!

Stap in de magische en winterse snowglobe en beleef een sfeervol avontuur. Een gezinsfoto, persoonlijke Kerstkaart of maak je een video? Met deze unieke eyecatcher huur je een ware topper voor de kerstmarkt, personeelsborrel of events groot en klein. Daarnaast is deze snowglobe uitermate geschikt voor branding!

Standaard verzorgen we deze photo booth met:
-professionele fotograaf en direct afdrukken van foto’s
-foto’s met logo en/of tekst meegedrukt
-begeleiding bij de snowglobe
-sfeervolle aankleding in en rondom met passende muziek

Snowglobe op maat personaliseren voor branding

De mega snowglobes kunnen we volledig personaliseren zodat deze volledig bij jouw activiteit past. Zo kunnen we jouw logo, product of andere passende dingen toevoegen. Zo verzorgde we voor Coca Cola, Etos en NS onlangs snowglobes op maat! Ook direct foto’s afdrukken met jouw logo is één van deze veel gekozen mogelijkheden. Of de Kerstman huren bij de Snowglobe om de activiteit helemaal compleet te maken. Uiteraard zijn al jouw wensen bespreekbaar om er een prachtige invulling van te gaan maken. Jij de wens, wij de uitdaging.

Bekijk voor meer informatie de passende website www.snow-globe.nl

Rolstoelvriendelijk snowglobes, EXCLUSIEF!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij zéér belangrijk. Daarom hebben wij reeks enkele modellen snowglobes ontwikkeld welke toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel. Voor iedereen moet deze unieke beleving toegankelijk zijn. Wil je een van onze rolstoelvriendelijke snowglobes huren, geef dit dan duidelijk aan.

Specificaties

Aantal personen 2
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur 4 aaneengesloten uren
Speelruimte 5 x 5 x 4 mtr.
Stroomvoorziening 2x 230V.

De Schatberg

Sevenum

Heel erg bedankt voor de samenwerking afgelopen jaar 2020. Deze was “wederom” erg prettig en het was fijn om te merken dat je zo mee wilde...

  • Assortiment: 5
  • Prijs en kwaliteit: 5
  • Communicatie: 5
  • Bereikbaarheid: 5
  • Advies en klantgericht: 5
  • Klantvriendelijk: 5
  • Medewerkers: 5
  • Gemiddelde: 5