Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Love Globe

€1695,00 excl. btw (€2.050,95 incl. btw)
Kenmerken
FOTOACTIE HARTVERWARMEND BLIJVENDE HERINNERING

In 2017 introduceerde wij van Partyhome Verhuur en Entertainment de enige échte “Love Globe ®” in Nederland en België! Dé bekende opblaasbare snowglobe enkel dan volledig ingericht rondom Valentijn en Moederdag. Een unieke beleving en blijvende herinnering met fotoservice.

Verras je klant met The Love Globe ®

Laat de liefde tussen jouw klanten spatten in deze enige echté Love Globe. Of zet jouw klanten in het zonnetje door ze te laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn door middel van een spel. Samen met jou gaan we graag de uitdaging aan om er een pakkende actie van te gaan maken. Onze cupido’s zijn er klaar voor…

Dé speciale Love Globe huren met fotoactie

Een blijvende herinnering, dat creëren we met deze speciale globe. Onze professionele fotograaf maakt namelijk een prachtige foto welke de bezoeker direct mee naar huis kan nemen. Door middel van een speciaal systeem zal de foto direct geprint worden. Deze foto’s kunnen we volledige personaliseren met teksten, logo’s of complete layout. Op deze manier is deze fotoactie direct en blijvend gekoppeld aan het winkelcentrum of jouw bedrijf.

Uiteraard kunnen we met deze actie ook online voor extra traffic zorgen. De gemaakte foto’s kunnen direct op social media geplaatst worden. Bezoekers zullen deze foto’s liken en delen waardoor jouw bereik groter zal worden. Natuurlijk zijn de foto’s ook direct op jouw website te plaatsen.

Alweer 5 jaar een succes in Nederland en België!!!

Specificaties

Aantal personen 2
Reiskosten per k.m. € 0,45 p. km.
Tijdsduur 4 aaneengesloten uren
Speelruimte 5 x 5,5 x 4,5 mtr. (lxbxh)
Stroomvoorziening 2 x 220V. i.v.m. apparatuur

Esther

Eindhoven
  • Assortiment: 7
  • Prijs en kwaliteit: 8
  • Communicatie: 8
  • Bereikbaarheid: 8
  • Advies en klantgericht: 7
  • Klantvriendelijk: 7
  • Medewerkers: 8
  • Gemiddelde: 7.6