Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Greenscreen fotografie

€695,00 excl. btw (€840,95 incl. btw)
Kenmerken
LUDIEK LEUKE MARKETING MAATWERK MOGELIJK

Greenscreen fotografie, dé nieuwe manier van marketing. Ga staan voor het groene scherm en ga op de foto op de meest ludieke locaties. Het kan allemaal met het foto entertainment van Partyhome Verhuur & Entertainment.

Wat is greenscreenfotografie?

Je gaat staan voor onze grote mobiele greenscreen studio, dit is een grote groene wand. Onze professionele fotograaf zal op een leuke en bovenal interactieve manier een foto van je maken waarna de trucage begint. Met een speciaal programma zal de groene achtergrond verdwijnen en zal de achtergrond gebruikt worden die je hebt uitgekozen.

Een ander woord voor deze fotografie is ook wel trucage foto.

Greenscreen foto entertainment op uw event

De mogelijkheden voor greenscreen fotografie zijn eindeloos. Zo kun je tijdens Pasen uit een ei kruipen, varen in een luchtballon, kapitein van een groot schip of als spiderman tegen een gebouw lopen, alle mogelijkheden zijn er. Graag maken we achtergronden passend bij jouw evenement zodat alles mooi in het thema past.

Wist je overigens dat we alle gemaakte foto’s direct kunnen afdrukken en/of verspreiden via social media? Een leuke marketing waarbij we logo’s en/of teksten kunnen toevoegen. Op deze manier ben en blijf je gevonden aan de ludieke fotoactie.

Laat gerust je wensen horen zodat we deze kunnen omzetten naar realiteit. Jouw wens is niet voor niets onze uitdaging!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur 4 uren
Speelruimte 3 x 4 x 2,5 mtr. (lxbxh)
Stroomcapaciteit 1 x 220V

Anneke

Liessel

Goede service. Nette afwerking. Dus Geen met akkoordverklaring werkte niet helemaal goed . Alles wel weer goedgekomen....

  • Assortiment: 8
  • Prijs en kwaliteit: 8
  • Communicatie: 8
  • Bereikbaarheid: 8
  • Advies en klantgericht: 8
  • Klantvriendelijk: 8
  • Medewerkers: 9
  • Gemiddelde: 8.1