Voetbal Rodeo

  • voetbal rodeo huren

    Voetbal Rodeo

Voetbal Rodeo

Specificaties

  • Huurprijs op basis van afhaal€ 290,- incl. btw
  • Huurprijs incl. op- en afbouw€ 330,- incl. btw
  • Afmetingen5 x 4 x 3,5 mtr. (lxbxh)
  • Stroomvoorziening1 x 1100watt : 1 x 220volt
  • Transportkosten€ 0,50 p. km.

Voetbal rodeo biedt een modern alternatief of de welbekende stier. Wellicht de perfecte attractie voor de verjaardag van uw sportieve zoon of dochter? Deze topattractie zorgt hoe dan ook voor een onvergetelijke ervaring op uw feest.

Hoe werkt een voetbalrodeo?

De rodeo kan bestuurd worden vanuit een bedieningspaneel. Deze kent enkele automatische standen waarmee er gekozen kan worden voor de juiste snelheid. Bestuurt u de voetbal rodeo liever zelf? Dat kan! Ook kunnen onze medewerkers helpen met de bediening. Houd er rekening mee dat rodeo-attracties meer plek nodig hebben dan vaak wordt gedacht. Onderaan de pagina vind u meer praktische informatie. Wilt u meer weten over deze attractie of de mogelijkheden ervan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voetbal rodeo bestellen

Is de keuze gemaakt? Fijn! Onder aan de pagina ziet u een button met ‘direct boeken’. U vult alle benodigde gegevens in en de rest wordt door ons geregeld.

U kunt de voetbal rodeo zelf komen afhalen of ervoor kiezen om deze door ons te laten bezorgen. Houd er rekening mee dat de attractie erg zwaar is en niet op een open aanhangwagen vervoerd mag worden.

Bent u benieuwd wat Parythome Verhuur en Entertainment nog meer te bieden heeft? Wij hebben ook enkele vergelijkbare attracties in ons assortiment. Neem vooral een kijkje op de volgende pagina’s:
Surf simulator
Rodeo stier
Rodeopaardje
Snowboard simulator

(aangezien het een nieuwe attractie betreft is er momenteel nog géén foto beschikbaar)

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)