Snowboard Simulator

 • snowboard rodeo

  Snowboard Simulator

 • snowboard rodeo

  Snowboard Simulator

 • snowboard simulator

  Snowboard Simulator

Snowboard Simulator

Specificaties

 • Huurprijs op basis van afhaal€ 290,00 incl. btw
 • Huurprijs incl. op- en afbouw€ 330,00 incl. btw
 • 4 uur incl. begeleidingvanaf € 514,25 incl. btw ( € 425,- excl. btw)
 • Afmetingen5 x 5 x 3,5 mtr. (lxbxh)
 • Stroomvoorziening1 x 1100watt : 1 x 220volt
 • Transportkosten€ 0,50 p. km.

Bent u op zoek naar een waar spektakel op uw feest? Deze snowboard rodeo zorgt gegarandeerd voor het nodige bekijks. Deze rodeo snowboard wordt niet zittend maar staand uitgevoegd. Niet geschikt voor rodeorijders, maar wel voor coole kikkers!

Snowboard simulator, hoe werkt het?

Rodeo-attracties worden bestuurd vanuit een bedieningspaneel. Deze kent enkele automatische standen. Zo kan er gekozen worden voor de juiste snelheid en intentie voor de snowboarder. Een kind kan de was doen! Ook kan er gekozen worden voor de manuele bediening met een joystick. Voor de echte diehards!

De snowboardrodeo kan met of zonder bezorging besteld worden. Wanneer u de rodeo zelf afhaalt moet u rekening houden met het enorme gewicht van deze attractie. Ook mag deze niet vervoerd worden in een open aanhangwagen. Naast de bezorgservice biedt Partyhome Verhuur en Entertainment ook de mogelijkheid om de attractie te laten besturen door een van onze medewerkers. U dient rekening te houden met enkele praktische zaken zoals de oppervlakte van de betreffende attractie en de benodigde stroomvoorziening. Onder aan deze pagina vind u meer praktische informatie over de snowboard rodeo.

Rodeo snowboard bestellen

Heeft u een geschikte attractie gevonden? Dan kunt u onder aan de pagina op ‘direct bestellen’ klikken. Hier vult u enkele gegevens in die wij nodig hebben voor de bestelling. En dat was het! De rest wordt door Partyhome geregeld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel of mail gerust. Wij staan voor u klaar. Eerdere klanten beoordeelden Partyhome met een 9,1 en maar liefst 100% beveelt ons aan!

Naast de snowboardrodeo biedt Partyhome ook enkele andere rodeo varianten aan. Wellicht dat u geïnteresseerd bent in:
Rodeostier
Voetbal rodeo
Rodeopaardje
Surf rodeo

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)