Rodeostier

 • rodeostier huren

  Rodeostier

 • rodeostier huren

  Rodeostier

Rodeostier

Specificaties

 • Huurprijs op basis van afhaal€ 290,00 incl. btw
 • Huurprijs incl. op- en afbouw€ 330,00 incl. btw
 • Afmetingen5 x 5 x 2,5 mtr. (lxbxh)
 • Capaciteit1 persoon per rit
 • Stroomvoorziening1 x 1100watt : 1 x 220volt
 • Transportkosten€ 0,50 p. km.

Heeft u gekozen voor de rodeostier huren? Een uitstekende keus! Wist u dat deze attracties vroeger door professionele stierenbereiders werden gebruikt om te oefenen voor hun vak? Pas later werd ontdekt dat deze mechanische stieren ook voor uitstekend vermaak kunnen zorgen. En hoe! In Amerika vind je er zelfs in cafés en restaurants.  In Nederland helaas niet, maar wellicht binnenkort wel op uw feest!

Hoe werkt een rodeostier?

De rodeostier wordt bediend vanuit een centraal paneel. Hier kan er gekozen worden voor enkele automatische standen met verschillende snelheden. Ook kan er gekozen worden voor de handmatige bediening met een joystick. Alleen geschikt voor de echte waaghalzen!

Zorg voor genoeg ruimte, want de mechanische stier heeft een ruimte nodig van 5 meter doorsnede.

Dé mechanische rodeo stier huren bij Partyhome

Heeft u een keuze gemaakt? Mooi! Klik onderaan deze pagina op ‘direct boeken’ en de rest spreekt voor zich. Heeft u alsnog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Partyhome Verhuur en Entertainment denkt graag mee. Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij garanderen dat uw feest of partij een grandioos succes wordt met deze rodeostier!

U kunt de rodeostier door ons laten bezorgen en opbouwen. Ook kunnen onze medewerkers de bediening van de attractie verzorgen. U kunt er tevens voor kiezen de rodeo stier zelf op te halen. Houd er wel rekening mee, dat de rodeostier erg zwaar is. De rodeo stier mag niet vervoerd worden in een open aanhangwagen. Dit om schade te voorkomen.

Meer dan alleen een rodeostier huren

Naast deze mechanische rodeostier heeft Partyhome Verhuur & Entertainment ook diverse andere rodeo’s. Wat te denken van de voetbal rodeo, een spetterende surf simulator of een goedkoop rodeopaard voor kinderen.

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)