Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Top 3 meest verhuurde feestpoppen 2021

Het jaar 2021 is alweer ten einde. Een bijzonder jaar voor iedereen waarbij COVID helaas een grote speler was. Vele evenementen en feesten werden verplaatst of geannuleerd. Toch was er duidelijk 1 soort feest welke altijd gehouden werd. Een verjaardag is in 2021 uitdagen geweest maar door niemand vergeten. Een opblaasbare feestpop huren is nog nooit zo populair geweest als het afgelopen jaar. Daarom hebben wij een top 3 gemaakt met de meest verhuurde feestpoppen.

1. Abraham opblaaspop traditioneel

De Abraham pop traditioneel is en blijft een ware topper binnen ons assortiment. Inmiddels hebben we deze in 2 verschillende soorten, beide even populair. De ene Abraham pop is 3,20 meter hoog, de andere is zelfs 4 meter hoog. Beide modellen zijn in 2021 het meeste verhuurd.

traditionele abraham pop

2. Opblaasbare Ouwe Lul

De opblaasbare Ouwe Lul, nog niet zo lang in ons assortiment maar inmiddels een ware topper. De kans is groot dat je hem ergens gezien hebt. Door de armen, grote ogen, neus en mond is de opblaasbare penis een ludieke pop om te huren. Ook van de bijpassende bordjes is massaal gebruik gemaakt; “gefeliciteerd pik” of “Ouwe Lul” deden het bijzonder goed.

opblaasbare lul huren

3. Sarah met rollator

Een mooie 3de plaats is voor de Sarah met rollator. Deze Sarah pop is ook nieuw in ons assortiment. Een 4 meter hoge Sarah pop met gigantische rode rollator zorgde voor veel hilariteit.

Sarah pop met rollator

Feestpop voor iedere leeftijd

Het grote verschil tegenover alle voorgaande jaren is de leeftijd. Niet alleen een 50 jaar opblaaspop maar ook andere leeftijden zijn massaal toegepast. De jongste was een jongen van 5 jaar en de oudste persoon was 98 jaar. Geweldig dat we juist nu elkaar toch wiste te verrassen met een bijzondere opblaaspop.

Leuke wist je datjes:

Wist je dat we onze feestpoppen door heel Nederland doen bezorgen? Door een samenwerking met een koerier bezorgen we de feestpop op iedere locatie. Je hebt de opblaaspop minimaal 1 dag voor aanvang in huis waarna de verrassing kan beginnen. Na afloop lever je het pakket in met de bijgevoegde retour bon. Nieuwsgierig? Lees dan snel een feestpop thuisbezorgt per post. Hier leggen we je alles met veel plezier uit.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2