Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Feestpop

Iemand flink in het zonnetje zetten? Huur dan een feestpop en verras de jarige job op een opvallende manier. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben namelijk vele soorten en maten feestpoppen in de verhuur.

Een feestpop in de tuin is natuurlijk erg leuk voor de jarige job. Maar wist je dat we ook feestpoppen hebben voor een pensioen, bruidspaar of voor iemand die geslaagd is? Wat de gelegenheid ook is, we hebben altijd een passende opblaas feestpop!

Feestpop zelf ophalen of versturen per post

Al onze opblaasfiguren zijn bij ons op te halen in Deurne (Brabant) of te versturen per post. In het laatste geval versturen we de feestpop per post of koerier. Dit maakt het ons mogelijk om binnen 24 uur overal in Nederland een pop te leveren. Na afloop kun je deze opblaaspop weer inleveren bij één van de 3.000 post.nl inleverpunten. Een retourbon verzorgen wij, je hoeft deze dus alleen maar af te geven. Lees alle informatie op onze website via de volgende link; opblaasfiguur per post.

Diverse opblaasfiguren te huren

Gezien de ruime keuze in opblaasbare figuren hebben we deze voor je onderverdeeld. Zo vind je snel en overzichtelijk de geschikte opblaaspop voor jouw vriend, vriendin, collega, moeder, vader of…..

Opblaas Abraham pop
Opblaasbare Sarah pop
Eyecatchers

Op elke opblaasbare pop zit een afneembare leeftijd. Zo kunnen we iedere pop voorzien van een leeftijd naar keuze en past het altijd bij de gelegenheid. Zo is een 60 jaar opblaaspop ook erg succesvol! Ook hebben we borden met teksten zoals: geslaagd, met pensioen of hulde aan het bruidspaar. Laat ons je wens horen, dan maken wij ze bij Partyhome Verhuur en Entertainment met persoonlijke service werkelijkheid!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2