• kindertrein huren

    Kindertrein, dé blikvanger op uw event!

  • Bert en Ernie Meet & Greet

    Bekende Characters immens populair

  • koelingen

Partyverhuur Horst

Op zoek naar enkele statafels, een kruk, koelkast, tent of een compleet verzorgt feest huren in Horst? Partyhome Verhuur & Entertainment haalt alles uit de kast om van jou feest of activiteit een knallend succes te maken. Ook voor personeelsfeest, bruiloft en open dag zit je bij Partyhome helemaal goed. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken zodat we ook uw wensen kunnen gaan realiseren.

Bedrijfsfeest, bedrijfsborrel organiseren in Horst:
Ook bedrijven weten steeds vaker de weg naar Partyhome Verhuur & Entertainment te vinden. Met diverse arrangementen hebben we altijd een passend voorstel wat bij uw bedrijf past, en anders gaat we op maat voor u aan de slag. Het is immers uw bedrijfsfeest wat een groot succes moet worden voor al uw werknemers. Wij adviseren u graag en maken uw wensen realiteit!

Luchtkussens, attracties, zeskamp spellen huren in Horst of een zeskamp organiseren:
Met het huren van een luchtkussens haalt u een ware attractie in Horst. Wie gaat er het snelste over onze stormbaan, boerderij run, zeephelling of glijd u het snelste over de buikschuifbaan, of klauterberg? Uiteraard zijn er bij Partyhome ook springkussens te huren voor kinderen, deze hebben we in diverse soorten en maten.