Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Bruiloft

Trouwen? Van harte gefeliciteerd, wat gaan jullie een leuke tijd tegemoet. Naast de dag zelf is het organiseren van een bruiloft al een heel feest. Jaarlijks dagen bruidsparen ons uit om van hun bruiloft een fantastisch feest te kunnen maken. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment geven je dan ook graag 3 tips om te starten. Echter is het belangrijkste advies: “doe alles zoals jullie het willen“.

Heb je nu al enkele vragen of wil je er samen met ons een fantastische bruiloft van gaan maken? Bel of mail ons dan gerust. Onze feestexperts laten zich graag uitdagen!

Stap 1: Breng je bruiloft wensen in beeld

Zoals gezegd is het organiseren van een bruiloft al een groot feest. Wellicht weten jullie al helemaal hoe “jullie” dag eruit moeten komen te zien. Ons advies is dan ook om al deze wensen in beeld te brengen. Zoek foto’s op internet en bundel deze samen. Op deze manier weten we welke sfeerbeeld jullie voor ogen hebben.

Dan is het natuurlijk ook belangrijk hoeveel gasten je wilt uitnodigen op jullie speciale dag. Vanuit hier kun je veel stappen gaan zetten naar een geschikte locatie.

Stap 2: Bepaal de locatie van je bruiloft

Nu je een mooie bundel met ideeën hebt verzameld, ga je de locatie van je bruiloft bepalen. Dit kan op een feest locatie zijn zoals een feestzaal maar natuurlijk ook thuis of op een weiland. Belangrijk hierbij is wederom dat je goed in de gaten houd wat “jullie wensen” zijn.

Ga je thuis in de tuin of in een weiland je huwelijksfeest organiseren? Dan heb je werkelijk waar alles in eigen handen. Je begint vaak met een grote tent welke je met meubels en decoratie helemaal gaat inrichten zoals jullie het willen. Laat dat nu net onze specialiteit zijn 🙂

Stap 3: Maak een duidelijk planning

Misschien wel de allerbelangrijkste tip, maak een duidelijk planning. Er komt veel kijken bij een bruiloft: de kleding, uitnodigingen, ringen uitzoeken, catering, entertainment, foto’s maken etc. etc. Belangrijk is dan ook om een planning vooraf te maken. Op deze manier weet je zeker dat je niets vergeet. Een extra handige tip is om een ceremoniemeester te vragen. Hij of zei kan samen met jullie het huwelijksfeest organiseren. Zo heb je een extra handje om er zeker van te zijn dat je niets vergeet.

Hulp nodig bij het organiseren van de bruiloft?

Ben je begonnen aan de bovenstaande stappen en helemaal enthousiast geworden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Diverse bruidsparen gingen je al voor! Onze feestexperts gaan graag jullie wensen omzetten in realiteit. Jullie de wensen, wij de uitdaging!

Telefoon: 0493-313087

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2