Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Verjaardagsfeest organiseren

Ben je binnenkort jarig of mag je een verjaardagsfeest van iemand anders organiseren? Dan is deze voorbereiding al een hele leuke tijd. Als professionele feestvierders weten wij van Partyhome Verhuur en Entertainment precies wat er allemaal bij komt kijken. Wij geven je dan ook graag enkele tips of staan voor je klaar bij vragen!

Nu al nieuwsgierig naar persoonlijk advies of onze verhuurproducten? Bel ons dan snel via 0493-313087 en laat je adviseren door een van onze feestexperts. Of bekijk alvast ons aanbod in partyverhuur.

Kies een datum voor je verjaardag

Een verjaardagsfeest vindt niet altijd meer plaats op dé dag zelf. De meeste mensen vieren een verjaardag liever in het weekend, dan kun je namelijk lekker lang doorfeesten. Belangrijk is dan ook om een datum te prikken voor je verjaardag. Je wilt immers met al je vrienden en kennissen je verjaardag vieren toch? Vergeet na het prikken van de datum dan niet om een uitnodiging te versturen.

Je huis verjaardag proof maken

Je organiseert natuurlijk niet elke dag een feest in je eigen huis. Daarom is het belangrijk om dit goed voor te bereiden. Welke ruimt(es) wil je gebruiken, waar laat je de jassen, hoeveel gasten verwacht je etc. etc. Het zijn een hoop vragen die mede zorgen voor een feestelijke verjaardag. Hoe meer je voorbereid bent, hoe leuker en gezelliger je verjaardagsfeest gaat worden.

Dan is belangrijker nog de vraag: “heb ik voldoende ruimte”? Een vuistregel die wij gebruiken is 1 persoon per m2, dan heb je (bijna) altijd voldoende ruimte voor het organiseren van je verjaardag. Vanuit hier kun je dus berekenen of je genoeg ruimte hebt. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn onze tenten wellicht een mooie oplossing. Deze kunnen natuurlijk ook aan je woonkamer of garage gezet worden. Zo vergroten we je bestaande ruimte.

De inrichting, decoratie en entertainment

Wanneer je de ruimt(es) bepaalt hebt kun je gaan denken aan de inrichting van je feest. Heb je bijvoorbeeld voldoende stoelen en tafels voor je gasten? Zijn er voldoende glazen en kun je voor iedereen snel koffie of thee verzorgen? Vast heb je zelf diverse “extra” van deze spullen in huis. Mocht dit niet het geval zijn helpen wij je graag.

Naast de inrichting en passende decoratie is het natuurlijk ook belangrijk dat je gasten geëntertaind worden. Dit geld zowel voor kinderen als voor volwassene. In de meeste gevallen is voor kinderen een springkussen huren dé perfecte uitkomst. Zo kunnen ze zichzelf uren vermaken, zorg alleen wel dat er iemand toezicht blijft houden.

Ook voor volwassene hebben we een uitgebreid aanbod in entertainment. Bekijk gerust onze vele mogelijkheden en maak er een verjaardagsfeest van om nooit te vergeten!

Hapjes en drankjes

Wij houden allemaal van iets lekkers op tafel. Bij een verjaardagsfeest is dat traditiegetrouw vaak een lekker stukje vlaai of taart. Maar natuurlijk zijn ook soesjes of lekkere koeken altijd welkom. Ga hiermee zelf aan de slag en presenteer het op leuke schalen zodat het er feestelijke uit ziet. Of ga eens langs bij een cateraar en laat je verwennen.

Voor de drankjes kunnen wij je “zelfbediening” van harte aanraden. Op deze manier kunnen je gasten zelf de drankjes pakken. Zo kun jij mooi het overzicht bewaren en hoef je niet zelf steeds druk in de weer te zijn. Zo bied een grote koelkast huren met glazen deur veel uitkomst. Je gasten zien direct wat erin zit waardoor de “zelfbediening” laagdrempeliger zal worden.

Flink genieten en vergeet de buren niet

Zoals gezegd is een goede voorbereiding van een feestje thuis het halve werk. Vergeet dan ook zeker niet om flink te GENIETEN. Ga lekker tussen je gasten staan, maak foto’s en heb het bovenal gezellig! Je verjaardag vier je immers maar één keer per jaar toch…..

Als laatste willen we je graag een tip meegeven voor de buren. Zorg dat ze geïnformeerd worden over je feestje thuis. Op deze manier zijn ze op de hoogte en staan ze niet voor verrassingen. Natuurlijk kun je ze ook altijd uitnodigen om mee te feesten!

Hulp nodig bij het organiseren van een feestje thuis?

Twijfel je aan dingen of wens je vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op en laat je verrassen. Onze feestexperts staan met plezier voor je klaar om van start te gaan. Zo kun je zeker genieten van je eigen verjaardag…

Bekijk anders eens onze honderden reviews waar we meer dan trots op zijn 🙂

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2