Abraham pop met rollator

  • abraham met rollator

    Abraham pop met rollator

Abraham pop met rollator

Specificaties

  • Huurprijs per dag€ 45,00 incl. btw
  • Huurprijs per weekend€ 60,00 incl. btw
  • incl. versturen binnen NL€ 85,00 incl. btw en retour zenden
  • Afmetingen4 mtr. hoog
  • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

Je vader, vriend of collega verrassen met een ludieke en unieke Abrahampop? Ga dan deze Abraham pop met rollator huren. De gehele straat zal precies weten waar de jarige job zich bevind.

Abraham pop met rollator huren

Het zal niemand ontgaan wanneer deze Abraham in de tuin staat. Deze ludieke Abraham pop met brede glimlach is maar liefst 4 meter hoog en zal dus overal bovenuit steken!

De op en afbouw van deze feestpop met rollator is in ca 10 minuten gebeurd. Wij adviseren om dit doen met 2 personen. Zo is het snel en eenvoudig gebeurt met de handleiding.

Niet in de gelegenheid om deze pop zelf op te halen of is de afstand te groot? Géén probleem, dan versturen we deze ludieke feestpop toch gewoon. Wij zorgen dat deze minimaal één dag voor het feest bij jouw thuis is. Na afloop lever je de Abraham met rollator weer in bij één van de 3.000 post.nl inleverpunten.

Ruime keuze aan unieke Abraham poppen

Deze Abraham pop met rollator is slechts één van de vele Abraham poppen. Wat dacht je van de ordinaire Abraham pop met tattoo’s? Of Abraham bouwvakker voor de grote klusser? Wij van Partyhome hebben ruime keuze in feestpoppen zodat er altijd een leuke en bovenal passende pop te huren is.

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)