Abraham pop Klusser

  • abraham klusser

    Abraham pop Klusser

Abraham pop Klusser

Specificaties

  • Huurprijs per dag€ 35,00 inc. btw
  • Huurprijs per weekend€ 55,00 inc. btw
  • incl. versturen binnen NL€ 75,00 incl. btw en retour zenden
  • Afmetingen3,50 mtr. hoog
  • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

De jarige job een handige klusser? Met deze opblaasbare Abraham pop “Klusser” verras je hem altijd op passende wijze. Gewapend met een hamer en zaag zal de hele buurt weten waar de jarige klusser woont.

Abraham pop klusser, dé bouwvakker

Je handige vader, buurman of vriend de magische grens van 50 jaar bereikt? Dan hoort daar natuurlijk een bijpassende en speciale opblaasbare Abraham pop bij. Met een passende en opvallende tuinbroek vol herkenbaar gereedschap is deze Abraham passend bij deze handige Harrie. De Abraham pop is 3,50 meter hoog en zal goed opvallen in de straat.

Het opzetten en afbreken van deze Abraham is zéér eenvoudig. Bekijk anders eens het volgende filmpje en laat je overtuigen: https://www.youtube.com/watch?v=gRsXCc4ieRw

Ruime keuze in opblaasbare Abraham poppen

Deze bijzondere opblaasbare klusser is slechts een van de vele Abraham poppen. Wij van Partyhome voegen regelmatig nieuwe opblaasbare poppen toe aan ons assortiment. Bekijk dan ook eens de bijzondere opblaasbare Ouwe Lul, of wat dacht je van de opblaasbare bierpul. Unieke poppen voor diverse toekomstige Abraham.

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)