Abraham pop Ordinair

  • Abraham pop ordinair

    Abraham pop Ordinair

Abraham pop Ordinair

Specificaties

  • Huurprijs per dag€ 45,00 incl. btw
  • Huurprijs per weekend€ 60,00 incl. btw
  • incl. versturen binnen NL.€ 85,00 incl. btw en retour zenden
  • Afmetingen4 mtr. hoog
  • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

Een unieke Abraham pop huren? Deze splinternieuwe Abraham ordinair is nieuw binnen het Abraham assortiment van Partyhome Verhuur & Entertainment.

Ordinaire abraham pop huren; dé eyecatcher van de straat!

Klaar met een standaard Abraham pop? Deze Abraham Tattoo is maar liefst 4 meter hoog en is daarmee dé eycatcher van de straat. Je vader, vriend, buurman of collega verras je hiermee uitermate goed. Deze Tattoo pop is gericht voor een 50 jarige, maar we hebben diverse andere leeftijden beschikbaar. De button op zijn jas is aan te passen naar iedere leeftijd.

Is het stel samen 50 jaar of 100 jaar getrouwd? Deze ordinaire variant hebben we ook in de verhuur als Sarah pop ordinair

Diverse soorten Abraham poppen

Naast deze ordinaire Abraham heeft Partyhome diverse Abrahams in het assortiment. Wat te denken van een Abraham boog of opblaasbare bierpul? Bekijk het volledige assortiment Abraham poppen.

Zelf ophalen geen mogelijkheid? Geen probleem, dan versturen we deze abraham pop toch gewoon per post. In dat geval ontvang je deze populaire pop minimaal één dag voor aanvang thuis. Na afloop kun je de abraham inleveren bij een van de 3000 servicepunten van post.nl

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)