Sarah pop Ordinair

  • Sarah pop ordinair

    Sarah pop Ordinair

Sarah pop Ordinair

Specificaties

  • Huurprijs per dag€ 45,00 incl. btw
  • Huurprijs per weekend€ 60,00 incl. btw
  • incl. versturen binnen NL.€ 85,00 incl. btw en retour zenden
  • Afmetingen4 mtr. hoog
  • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

Je vrouw, vriendin of collega op een originele manier in het zonnetje zetten? Een andere Sarah pop dan de standaard opblaaspop? Dan is deze Sarah pop ordinair dé perfecte verrassing.

Sarah pop ordinair huren? Dé eyecatcher van de straat!

Deze Srah pop tattoo is maar liefst 4 meter hoog en zal daarmee gegarandeerd dé eycatcher van de straat zijn. Standaard voorzien we deze opblaasbare Sarah van een 50 jarige button maar we hebben diverse leeftijden. Deze buttom is namelijk volledig aan te passen naar elke leeftijd.

Is het stel samen 50 jaar of 100 jaar getrouwd? Deze Tattoo variant hebben we ook in de verhuur als Abraham pop ordinair

Meer Sara poppen om te huren

Naast deze eigentijdse ordinaire sarah heeft Partyhome een ruim aanbod aan Sarah poppen. Bekijk dan ook gerust het volledige assortiment om jouw Sarah goed in het zonnetje te kunnen zetten.

Zelf ophalen geen mogelijkheid? Geen probleem, dan versturen we deze sarah pop toch gewoon per post. In dat geval ontvang je deze populaire pop minimaal één dag voor aanvang thuis. Na afloop kun je de sarah inleveren bij een van de 3000 servicepunten van post.nl

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)