Sarah pop Feest

 • opblaasbare sarah pop feest

  Sarah pop Feest

 • Sarah Feest

  Sarah pop Feest

Sarah pop Feest

Specificaties

 • Huurprijs per dag€ 35,00 incl. btw
 • Huurprijs per weekend€ 55,00 incl. btw
 • Incl. versturen binnen NL€ 75,00 incl. btw en retour zenden
 • Afmetingen3 mtr. hoog
 • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

Let’s Party! Deze Sarah Feest pop is er helemaal klaar voor. Met een fles wijn in de hand verrast ze vele jarige jobben. Niet alleen als je vriendin, moeder of collega 50 jaar wordt. Nee, deze feestpop is ook nu erg populair voor een reguliere verjaardag.

Sarah pop Feest voor het feestbeest!

Deze leuke en bovenal opvallende feestpop is maar liefst 3 meter hoog. De confetti hangt nog op haar kleding, dus wij zeggen: “Waar is dat feestje”…??

Over de op- en afbouw hoef je jezelf géén zorgen te maken, dit is met 2 personen gebeurt in ongeveer 10 minuten. Vanzelfsprekend krijg je van ons een handige handleiding mee en leggen we je graag alles uit.

Het pakket heeft de grootte van een sporttas en is dus gemakkelijk te vervoeren. Wanneer je niet uit de regio komt is het ook mogelijk deze Sarah pop Party te versturen per post. In dat geval ontvang je deze Sarah minimaal één dag voor aanvang in huis. Na afloop kun je deze weer inleveren bij een post.nl inleverpunt. De vermelde prijs is inclusief retour sturen.

Sarah poppen voor elke party

Voor elk Sarah feestje hebben wij van Partyhome een leuk feestpop in de verhuur. Zo hebben we een sportieve Sarah pop maar ook een Sarah pop Tirol. Wanneer de jarig job houdt van het buitenleven is de Sarah Boerin erg leuk! Bekijk ze gerust allemaal en laat je verbazen door de uiteenlopende modellen.

Alle leeftijd kunnen we volledig aanpassen! Zo wordt deze feestende Sarah momenteel ook veel ingezet om de verjaardag niet zomaar voorbij te laten gaan. Zeker nu tijdens corona is het belangrijk om aan elkaar te denken! Verras daarom de jarig job met een feestende pop!

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)