Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Veelgestelde vragen over Abraham poppen

Regelmatig krijgen we allerlei leuke vragen over ons brede assortiment in Abraham poppen. Wij zijn daarom op onderzoek gegaan en hebben jullie vragen zoveel mogelijk geprobeerd te beantwoorden. Heb je toch nog een andere vraag over een te gekke opblaasbare Abraham pop? Laat dit ons dan gerust weten: “jij de wens, wij de uitdaging”!

1. Wat is een Abraham pop?
2. Waar komt de traditie van een Abraham pop vandaan?
3. Waarom zetten we een Abraham pop?
4. Wat kost een Abraham pop?
5. Is een opblaasbare Abraham pop zelf op te zetten?
6. Kan een Abraham opblaaspop opgestuurd worden?

1. Wat is een Abraham pop?

Een Abraham pop is een opblaas object met alle kenmerken van een oud mannetje die bij een jarige Job in de tuin staat, zodat iedereen kan zien dat hier iemand de leeftijd van 50 heeft behaald. Tegenwoordig zijn er ook diverse leuke originele Abraham poppen.

2. Waar komt de traditie van een Abraham pop vandaan?

De uitdrukking Abraham is “mogelijk” afgeleid van de bijbel. In een vers van Johannus 8, vers 75 staat: De joden dan zeiden tot Hem:”Gij hebt nog geen vijftig jaren en hebt Gij Abraham gezien?”. Vanuit hier gaat men er vanuit dat je Abraham gezien hebt als je 50 jaar wordt.

In Nederland wordt de verjaardag van een 50 jarige vaak extra gevierd. Bij de 50e verjaardag wordt in veel gevallen een pop voor het huis gezet die Abraham moet voorstellen. Het is dan gebruikelijk om een zelf gemaakte pop van brooddeeg, banket, vlees, stof of opgevulde kleding te maken die Abraham voorstelt. Dit is inmiddels vergemakkelijkt door een  opblaasbare Abrahampop te huren. Deze Abraham opblaaspop is veel gemakkelijker en sneller op te zetten in ca. 10 minuten. Al is zelf maken natuurlijk ook al een hele leuke uitdaging…..

3. Waarom zetten we een Abraham pop?

Bovenstaande heb je een klein stukje van de geschiedenis kunnen lezen. De opblaasbare Abraham pop heeft inmiddels flink gewonnen te opzichten van een eigen gemaakte Abraham pop. Dit heeft vermoedelijk veelal te maken met de snelheid en veelzijdigheid. Toen we net begonnen met de verhuur had je alleen de traditionele Abrahampop. Inmiddels heb je vele varianten waaronder een Abraham pop op motor of in allerlei leuke beroepen.

De snelheid is alleen maar groter geworden. Wij versturen inmiddels onze Abraham opblaaspoppen door heel Nederland met een koerier. Zo ontvang je hem dus minimaal één dag voor aanvang in huis en lever je hem na afloop in bij een postNL-inleverpunt.

4. Wat kost een Abraham pop?

Natuurlijk hebben we veel verschillende soorten en maten Opblaasbare Abraham poppen, zodat er voor ieder wat wils is. Of je de pop zelf komt halen, wij hem moeten bezorgen of je er voor kiest om de Abraham opblaaspop te versturen hem een dag een weekend of een hele week wilt hebben? Je kunt via het onderstaande overzicht een indicatie bekijken van prijzen:

Abraham van ca. 3,5 meter hoog
*Dagprijs vanaf € 35,- incl. btw
*Weekendprijs vanaf € 55,- incl. btw
*Versturen binnen Nederland vanaf € 80,- incl. btw

Abraham van ca. 4 meter of hoger
*Dagprijs vanaf € 40,- incl. btw
*Weekendprijs vanaf € 55,- incl. btw
*Versturen binnen Nederland vanaf € 80,- incl. btw

In het geval van versturen binnen Nederland krijg je van ons een retourlabel erbij. Zo kun je het pakket inleveren bij een postNL-inleverpunt in je regio.

5. Is een opblaasbare Abraham pop zelf op te zetten?

Eigenlijk kan iedereen een Abraham opblaaspop zelf op zetten. Bekijk anders een het instructie filmpje over de opbouw van de Abraham pop. Bij het afhalen zal nog een duidelijke instructie gegeven worden en in de transportzak zit nog een beschrijving. Mocht je er dan nog niet uit komen, dan staan we graag telefonisch voor je klaar!

6. Kan een Abraham opblaaspop opgestuurd worden?

Tegenwoordig is het inderdaad mogelijk om een opblaasbare Abraham pop op te sturen. Je kunt hem dan thuis gestuurd krijgen of bij een dichts bijzijnde PostNL agentschap. Zo heb je de mogelijkheid om de opblaasbare Abraham op te halen wanneer het jou het beste uitkomt. Via de mail ontvang je een retourbon waarmee je de opblaasbare pop Abraham compleet en kosteloos in kunt leveren bij een PostNL agentschap. Lees meer via: Abraham per post versturen.

Wist je dat we ook een Sarah opblaaspop hebben? Ook deze verhuren we in vele verschillende soorten.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2