Abraham pop op motor

 • opblaasbare abraham op motor

  Abraham pop op motor

 • abraham pop op motor

  Abraham pop op motor

Abraham pop op motor

Specificaties

 • Huurprijs per dag€ 45,00 incl. btw
 • Huurprijs per weekend€ 60,00 incl. btw
 • incl. versturen binnen NL€ 85,00 incl. btw en retour zenden
 • Afmetingen3 x 1 x 2,3 mtr. (lxbxh)
 • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

De jarige job dol op motors en motorrijden? Huur dan deze stoere opblaasbare Abraham pop op motor. Natuurlijk geheel compleet met helm en bril voor een stoer uiterlijk.

Stoere opblaas Abraham pop op motor

Deze groene motorbike is zeker weten een prachtige blikvanger in de straat. Zeker wanneer iedereen weet dat de jarige job regelmatig op een motor te vinden is. Ook wanneer de jarige géén Abraham wordt is deze opblaasbare motor een leuk cadeau. De leeftijd kunnen we namelijk aanpassend aan iedere leeftijd.

Abraham op motor huren, snel geplaatst!

Het plaatsen van deze opblaasbare motor met Abraham is zo gebeurd. Wanneer je dit doet met 2 personen kun je hiervoor ca. 10 minuten aanhouden.

Ben je niet woonachtig in de regio Deurne en is ophalen lastig? Géén probleem, dan sturen we deze Abraham per post naar je toe. Dit doen we per koerier, zo krijg je van ons de garantie dat je deze stoere motor altijd op tijd in huis hebt. Na afloop lever je deze prachtige pop weer in bij één van de 3.000 post.nl punten. Voor het terug sturen ontvang je van ons een retourbon. Op deze manier hoef je het pakket alleen maar af te geven.

Meer dan deze opblaasbare motor

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben een divers en ruim aanbod in opblaasbare Abraham poppen. Wat te denken van een opblaasbare lul, of de ludieke Abraham met rollator? Ook voor de monteur onder ons hebben we een Abraham pop Monteur. Inmiddels hebben we ruim 15 opblaasbare feestpoppen in de verhuur. Er is dus altijd een passende pop voor de jarige job.

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)