Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Tafelgoochelaar

€415,00 excl. btw (€452,35 incl. btw)
Kenmerken
MAGISCHE VINGERVLUG

Een tafelgoochelaar huren welke op jouw feest de bezoekers zal verbluffen met tafel goochelen (table magic)? Deze tafelgoochelaar zal je in een rap tempo laten verbazen waar je met je neus bovenop staat. Briefjes van 10 euro worden 20 euro en de kaarten vliegen je letterlijk om de oren!

Professionele tafelgoochelaar met verbluffende trucs

Een kleine act met grote impact, dat is wat deze tafel goochelaar weet te bereiken. Rondlopend op je feest zal hij van tafel naar tafel goochelen en iedereen verbazen met verbluffende trucs. Laat je verbazen door deze goochelaar. Met ruim 15 jaar ervaring op feesten en evenementen weet hij de juiste sfeer te creëren. Overal waar deze tafel goochelaar komt zorgt hij voor de magische en vrolijke noot, bijna niets is onmogelijk. Laat je verrassen door humor en onverklaarbare tafeltrucjes!

Table magic of een centrale goochelshow?

Er zijn twee verschillen tussen deze populaire acts. Wanneer je voor table magic kiest zal de goochelaar tussen de gasten doorlopen. Indien je een centrale goochel act zoekt is een goochelshow een perfecte invulling. In dat geval zal iedereen tegelijkertijd kunnen genieten van een interactieve show vol met magie! Dit kan met een magische familieshow of een goochelshow voor kinderen.

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,35 p. km.
Tijdsduur mogelijk vanaf 2 uurtjes
Elk volgend uur €75,- excl. btw (€81,75 incl. btw)
Leeftijd alle leeftijden
Speelruimte rondlopend tussen de gasten

ROC Tilburg

Tilburg

Goede service, zeer klantgericht, goede materialen, denken goed mee en dat voor een zeer goede prijs. Maken al 5 jaar gebruik van de service van Party...

  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10