Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

goochelaar kinderfeestje

€146,79 excl. btw (€160,00 incl. btw)
Kenmerken
HUMOR INTERACTIEF MAGISCH

Een goochelaar op kinderfeestje huren? Goochelaar Bart heeft een interactief programma voor kinderfeestjes waarbij kinderen zelf leren goochelen. Een programma waarbij de magie letterlijk tot leven komt! Alleen nu maar hopen dat de goocheltrucs lukken…

Goochelaar op kinderfeestje huren

Een goochelaar inhuren voor kinderen, ben je bij Bart helemaal aan het juiste adres. Met ruim 12 jaar ervaring laat hij de magie letterlijk tot leven komen waarbij grappen en grollen zeker niet vergeten worden. De jarige job zal natuurlijk flink in het zonnetje gezet worden. Stilzitten is er niet bij, alle kinderen worden namelijk goed bij het programma betrokken. Alleen is de vraag wie er nu aan het goochelen is? Zijn het de kinderen op het kinderfeestje, of is het toch de goochelaar….?

Een standaard programma duurt 60 minuten. Deze is verdeelt tussen goochelen en als grande finale iedereen een leuke ballonfiguur. Natuurlijk kan het programma langer gemaakt worden. Vaak doen we dit bij groepen die groter zijn dan 15 kinderen. Op deze manier heeft iedereen een leuke ballon om mee naar huis te nemen.

Een kinderfeestje met goochelaar en meer

Deze goochelaar op je kinderfeestje is slechts één van de vele leuke mogelijkheden. We hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment diverse mogelijkheden rondom kinderentertainment en kinderfeestjes. Zo is een ballonnenclown huren ook erg succesvol voor kinderfeestjes. Maar zullen kinderen zich ook uren vermaken op een leuk springkussen!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur vanaf 60 minuten
Vervolg uur €55,05 excl. btw (€60,- incl. btw)
Leeftijd 4 tot 8 jaar
Speelruimte 4 x 3 mtr. (lxb)

Davey

Deurne

Een fijn bedrijf om mee samen te werken, transparant en zeer vriendelijk. Echter af en toe moeilijk te bereiken, maar uiteindelijk is alles iedere kee...

  • Assortiment: 8
  • Prijs en kwaliteit: 8
  • Communicatie: 8
  • Bereikbaarheid: 6
  • Advies en klantgericht: 9
  • Klantvriendelijk: 9
  • Medewerkers: 9
  • Gemiddelde: 8.1