Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Sinterklaas op bezoek

€365,00 excl. btw (€397,85 incl. btw)
Kenmerken
SFEERVOL HUISELIJK PERSOONLIJK

Ben je dit jaar aan de beurt om het Sinterklaasfeest voor te bereiden? Dan is het leuk om Sinterklaas op bezoek te krijgen. Vele kinderhartjes zullen sneller gaan kloppen. Bij Partyhome Verhuur en Entertainment hebben we al vele jaren ervaring in het verzorgen van een professionele Sinterklaas met Pieten.

Sinterklaas op bezoek op het werk

Bij ons al jaren de meest geboekte gelegenheid: Sinterklaas op het werk. Speciaal hiervoor hebben we 2 soorten bezoeken. “Traditioneel Sinterklaas bezoek” of een complete Sinterklaasshow, “De Party van Sinterklaas”.

Wanneer je een traditioneel Sinterklaas bezoek boekt, huur je Sinterklaas met 2 Pieten. De kinderen mogen dan één voor één bij Sinterklaas komen. Hij verteld dat wat hij allemaal heeft opgeschreven in zijn grote boek. Alleen proberen de Pieten een geheimpje te bewaren, maar of dat lukt….

Bij onze Sinterklaasshow op locatie boek je een alles in 1- programma. De Party van Sinterklaas beval alles voor en spetterend Sinterklaasfeest en is al jaren ons meest geboekte programma. Dit programma is eigenlijk een minitheaterstuk en beval zéér veel interactie.

Pieten en Sinterklaas bij de vereniging of school

Naast een bedrijf verzorgen we vele Sinterklaas bezoeken bij verenigingen en scholen. Neem voor deze gelegenheid contact met ons op. Zo is Sinterklaas op school inhuren bij ons al jaren erg succesvol! Naast het bezoek kunnen we ook voor een complete verhaallijn zorgen. In de meeste gevallen sluit dit verhaallijn haarfijn aan op de lesstof. Zo maken we een combinatie tussen leren en plezier hebben.

Laat ons jou wensen horen, dan maken wij deze graag waar!

Specificaties

Aantal personen 3
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur 45 á 60 minuten
Leeftijd 4 tot 12 jaar
Speelruimte 4 x 4 meter.

Anita

Deurne

Heel tevreden over party home!!...

  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 8
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 9.7