Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

De Party van Sinterklaas show

€695,00 excl. btw (€757,55 incl. btw)
Kenmerken
ALLES IN 1- PROGRAMMA SFEERVOL INTERACTIEF

Het Sinterklaas feest op het werk organiseren? Dan hebben wij van Partyhome Verhuur en Entertainment dé Sinterklaasshow: “De Party van Sinterklaas”. Deze Sinterklaas show is een alles in 1- programma. Een complete show met natuurlijk: een professionele Sinterklaas, pieten en geluid met geluidstechnicus. Dit alles in 1- programma is al jaren ons meest geboekte Sint show bij bedrijven.

Complete Sinterklaas show boeken

Een Sinterklaas huren voor op het werk moet natuurlijk zorgeloos zijn. Om deze reden verzorgen we al sinds 2006 complete Sinterklaas shows bij bedrijven. Vele kennen ons onder de naam “Trabedoely en zijn Pieten”. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel verhuur en entertainmentbedrijf uit Brabant. Als géén ander weten wij dus hoe een succesvol Sinterklaas feest eruit moet zien.

De Party van Sinterklaas is zoals gezegd een totaalconcept voor bedrijven. Jaarlijks schrijven we een mini theater stuk wat vol zit met veel humor, spanning, vaart en bovenal interactie. Vooral de interactie is de grote rode draad tot succes. Kinderen en volwassenen worden dan ook goed betrokken bij de show.

✓ Mee leef theater
Dansen met de Pieten
Sinterklaas overhandigd persoonlijk de cadeau’s
Voldoende ruimte voor vragen en/of foto momentjes

Sinterklaas op het werk huren met vele mogelijkheden

Jaarlijks verzorgen we vele Sinterklaas shows op het werk met een grote glimlach. Om dit nog persoonlijker te maken zijn natuurlijk wensen altijd meer dan welkom. Zo kun je ook een ballonnenpiet huren die nog langer blijft. Of wat dacht je van het schminken van kinderen? Onder ons veel besproken motto: “jouw wens is onze uitdaging” laten we ons graag uitdagen! Dus, wat zijn jouw wensen……

Specificaties

Aantal personen 4
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur vanaf 60 minuten
Leeftijd 4 tot 99 jaar
Speelruimte 5 x 4 x 2,5 mtr. (lxbxh)
Stroomvoorziening 1x 220 V. i.v.m. geluid

Deurne

Spullen zagen er goed verzorgd uit en drank was snel koud...

  • Assortiment: 9
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 9
  • Bereikbaarheid: 8
  • Advies en klantgericht: 9
  • Klantvriendelijk: 9
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 9.1