Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Videobellen met Sinterklaas

€41,28 excl. btw (€45,00 incl. btw)
Kenmerken
INTERACTIEF PERSOONLIJK CORONAPROOF

Met pepernoten, taai taai en warme chocolademelk op de bank, wie viert het heerlijke avondje nu niet gezellig met familie? Helaas zal dat dit jaar anders gaan worden dan zoals we gewend zijn. Want ja, Sinterklaas is nu eenmaal op leeftijd en behoort ook tot de risicogroep. Daarom hebben wij een prachtig alternatief voor een huisbezoek met Sinterklaas, “videobellen met de Sint”! Het online Thuisbezoek van de Sint.

Videobellen met Sinterklaas

Helaas mag Sinterklaas dit jaar niet fysiek aanwezig zijn bij een huisbezoek, het coronavirus gooit hierbij roet in de pepernoten. Om deze speciale ontmoeting toch mogelijk te maken hebben wij onze krachten gebundeld. Zo kunnen we Sinterklaas tóch in je woonkamer brengen. Want zeg nu zelf, dat heerlijke avondje wil toch iedereen?

Professionele en persoonlijke livestream
Sinterklaas leest LIVE voor uit het grote boek
Kinderen kunnen LIVE vragen stellen
Tekeningen kunnen toegestuurd worden, deze worden in zijn werkkamer opgehangen
Na afloop vertelt de Sint LIVE waar de cadeau’s verstopt liggen

Skypen met Sinterklaas, het kan!

Zoals je van ons gewend bent zal Sinterklaas een bezoekje brengen. Deze keer dus niet fysiek, maar wél via skype. Door middel van een speciale link log je in op het geheime skype-netwerk van Sinterklaas. Eenmaal binnengekomen in het kasteel zal een van de pieten je naar de Sint brengen. Hier wacht de Sint op je vanuit zijn werkkamer en vertelt hij LIVE wat er geschreven staat in het grote boek. Dus géén voor opgenomen filmpjes maar een LIVE gesprek met de Sint. Alles voor een onvergetelijke ontmoeting.

Gezellig bellen met Sinterklaas

Reserveer snel deze speciale ontmoeting met de Sint bij jou thuis. Het bellen met Sinterklaas is “momenteel” enkel mogelijk 5 december 2021.

Specificaties

Aantal personen 2
Reiskosten per k.m. € 0,00
Tijdsduur vanaf 20 minuten
Leeftijd 3 tot 99 jaar

Annie

Liessel

Erg goede ervaring met Partyhome, dat heb ik onlangs wel anders meegemaakt bij een bedrijf. Ondanks hun vakantie stonden ze voor me klaar, helemaal su...

  • Assortiment: 9
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 9
  • Bereikbaarheid: 9
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 9.6