Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Goochelpiet Trabedoely

€425,00 excl. btw (€463,25 incl. btw)
Kenmerken
INTERACTIEF VEELZIJDIG GRAPPIG

Trabedoely de goochelpiet is een van de meest veelzijdige pieten van Sinterklaas. Hij kan goochelen, presenteren, maakt leuke ballonfiguren en maakt er samen met andere altijd een leuk feestje van. Al jaren komt hij mee naar Nederland om te goochelen voor en bovenal met de kinderen.

Goochelpiet denkt te kunnen goochelen…

Tijdens deze goochelshow of voorprogramma laat goochelpiet Trabedoely de leukste goocheltrucs zien. Hij leert in Spanje jaarlijks de nieuwste goocheltrucs en heeft zelfs een nieuwe goochelstok gekocht. Bloemen verschijnen, pepernoten verdwijnen, magische kleurplaten en doldwaze spelletjes vliegen je om de oren. Maar als een van de goochelstokken stuk gaat, dreigt alles letterlijk in de soep te lopen. Zeker wanneer Sinterklaas ook nog eens belt dat hij onderweg is. Trabedoely schiet in paniek! Zouden de kinderen deze piet kunnen helpen?

Een Goochelpiet huren en meer

Wil je goochelpiet huren voor jouw Sinterklaas feest in Nederland of België? Vele mogelijkheden maken jouw Sinterklaas feest of activiteit tot een succes! Speciale wensen zijn altijd en meer dan welkom zodat het programma perfect aansluit. Ook Sinterklaas kan langskomen tijdens de Sinterklaasshow van Trabedoely dé goochelpiet

Wist je dat Trabedoely ook regelmatig te vinden is op TV of in bioscoopfilms? Misschien ben je hem wel tegengekomen in: “Sinterklaas en de Pepernoten Chaos”, “Sint & Diego, De magische bron van Myra”, “Sinterklaas en het Raadsel van 5 december”, of in “Het Sinterklaas journaal”…? Zo zie je maar weer, deze speciale piet met voorstelling heeft vele mogelijkheden.

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,35 p.km.
Tijdsduur 45 minuten
Leeftijd 4 tot 10 jaar
Speelruimte 5 x 4 x 2,5 mtr. (lxbxh)
Stroomvoorziening 1x 220 V. i.v.m. geluid

Esther

Eindhoven
  • Assortiment: 7
  • Prijs en kwaliteit: 8
  • Communicatie: 8
  • Bereikbaarheid: 8
  • Advies en klantgericht: 7
  • Klantvriendelijk: 7
  • Medewerkers: 8
  • Gemiddelde: 7.6