Abraham Monteur

 • Abraham monteur

  Abraham Monteur

 • opblaas abraham pop monteur

  Abraham Monteur

Abraham Monteur

Specificaties

 • Huurprijs per dag€ 40,00 incl. btw
 • Huurprijs per weekend€ 55,00 incl. btw
 • Incl. versturen binnen NL€ 80,00 incl. btw en retour zenden
 • Afmetingen3,80 mtr. hoog
 • Stroomvoorziening1 x 380watt : 1 x 220volt

Weet de jarige job wel raad met schroefjes en steeksleutels? Dan is deze opblaas pop Abraham monteur dé perfecte uitkomst. Gewapend met een steeksleutel op zijn schouder zal het een prachtige eyecatcher zijn in de straat. Niemand zal ontgaan waar de jarige job woont, deze opblaas pop is namelijk 3,80 meter hoog.

De leeftijd kunnen we aanpassen door middel van ons gemakkelijke systeem. Deze opblaasbare Abraham pop Monteur is dan ook geschikt voor alle leeftijden. Wie ga jij verrassen…??

Abraham pop Monteur huren

De op- en afbouw van deze prachtige en bovenal nieuwe Abraham pop monteur is zo gepiept. Met 2 personen is dat gebeurt in ca. 10 minuten. Vanzelfsprekend krijg je van ons alles erbij zoals een blower, haringen en een duidelijke handleiding.

Kom je niet direct uit de regio Brabant? Géén probleem hoor, dan versturen we deze leuke monteur gewoon per post. In dat geval heb je deze Abraham minimaal één dag voor aanvang in huis. Na afloop lever je deze pop in bij een post.nl inleverpunt. De vermelde prijs voor het versturen is inclusief retour bon. Deze ontvang je bij de reservering zodat je het pakket zo kunt afgeven.

Veel verschillende Abraham poppen in de verhuur

Deze opblaasbare Abraham pop monteur is slechts één van de vele soorten Abraham poppen. Wij hebben namelijk bij Partyhome Verhuur en Entertainment op dit moment ruim 14 verschillende in de verhuur. Ons doel is namelijk om altijd een passende feestpop te kunnen verzorgen voor de jarige job. En het leuke is, dat gaat ons lukken ook!

Zo hebben we ook een Abraham Klusser met hamer en bekende werkbroek. Daarnaast hebben we voor het échte feestbeest ook een opblaasbaar varken. En mocht de jarige werkende zijn in de horeca dan is onze Abraham Ober dé perfecte uitkomst. Kortom, laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod in opblaasbare Abraham poppen!

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)