Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Opblaasbare sneeuwbol

€1595,00 excl. btw (€1.929,95 incl. btw)
Kenmerken
UNIEKE BELEVING BRANDING MOGELIJK PHOTO BOOTH

Een grote opblaasbare sneeuwbol op jouw evenement? Dan ben je bij Partyhome Verhuur & Entertainment direct aan het juiste adres. Bezoekers kunnen voor even in het welbekende glazen bolletje waarin het altijd sneeuwt. Dit moment kunnen we volledig vast leggen met onze fotoservice.

Diverse sneeuwbollen passend bij jouw event

Wij hebben diverse afmetingen sneeuwbollen in ons assortiment. Deze variëren van 3 tot maar liefst 5,5 meter doorsnede, daarmee hebben wij momenteel ook de grootste sneeuwbol van de Benelux. En dat is nog niet alles, we hebben dé sneeuwbol ontwikkeld geschikt voor rolstoelgebruikers. Deze unieke beleving moet voor iedereen toegankelijk zijn toch…??

Sneeuwbol geschikt voor branding

Deze unieke en prachtige sneeuwbollen zijn uitermate geschikt voor promotie van jouw product. In een korte tijd is de standaard sneeuwbol veranderd in een branding snowglobe. Wij ontwikkelen alle sneeuwbollen zelf waarbij jouw wensen meer dan welkom zijn. Zowel de base (buitenste rand) als achter banner kunnen volledig en snel aangepast worden door een uniek systeem. Coca Cola, NS, Etos en Jack and Jones zijn slechts enkele voorbeelden. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Opblaasbare sneeuwbol huren en meer…

Naast de opblaasbare sneeuwbol huren kunnen we je evenement compleet verzorgen. Wat te denken van een Kerstman huren of ander sfeervol entertainment. Geef bij vragen gerust een belletje, onze medewerkers staan je graag persoonlijk te woord.

Bekijk gerust de speciale website www.snow-globe.nl voor nog meer informatie en mogelijkheden.

Specificaties

Aantal personen 2
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur 4 uurtjes
Speelruimte 5 x 5 x 4 mtr.
Stroomvoorziening 2x 230V.

Seb

Deurne
  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10