Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kerstman meet en greet

€850,00 excl. btw (€926,50 incl. btw)
Kenmerken
SFEERVOL INTERACTIEF PR MOGELIJKHEDEN

Op de foto met de Kerstman, handje geven of gewoon een gezellig babbeltje maken? Tijdens de Meet en Greet met de Kerstman kan het allemaal.

Kerstman Meet en Greet, ware topper!

Er wordt een prachtig decor geplaatst waarna de Kerstsfeer direct verhoogt is. De stoel, cadeautjes en op de achtergrond klinkende kerstliederen maken het snel een ware publiekstrekker. Op de foto met de Kerstman waarbij een babbeltje zeker niet vergeten zal worden. Alles zal worden vastgelegd door onze professionele fotograaf. Om het beeld helemaal compleet te maken wordt de foto’s direct afgedrukt voor de blijvende herinnering.

Standaard verzorgen wij deze act met 2 personen:  Dé Kerstman en fotograaf. Maar er zijn veel uitbreidingsmogelijkheden met bijvoorbeeld gezellige Kerstelfjes.

Branding mogelijk tijdens de Meet en Greet

Een leuke ontmoeting, dat is deze meet en greet! Maar ook voor jouw winkel of winkelcentrum is het een leuke marketing. Want wij kunnen deze sfeervolle beleving koppelen aan jouw activiteit. Op iedere foto kunnen we geheel kosteloos een logo en/of tekst mee drukken. Zo zijn je bezoekers direct gekoppeld aan deze blijvende herinnering.

Op de foto en meer sfeervol entertainment

Naast deze sfeervolle fotoactie kun je deze optie uitbreiden met diverse sfeervolle Kerstacts. Wat dacht je van het huis van de Kerstman waar kinderen op bezoek kunnen komen of laat de Kerstbeer jong en oud nog eens extra verrassen. De mogelijkheden rondom Kerst zijn eindeloos. Laat ons jouw wensen weten, dan maken wij ze bij Partyhome Verhuur en Entertainment werkelijkheid!

Specificaties

Aantal personen 2
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur 4 x 45 minuten
Speelruimte 5 x 4 x 2,5 mtr. (lxbxh)

Rikie

Deurne

Zeer tevreden en denken heel goed mee. Complimenten voor jullie bedrijf....

  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10