Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Snowglobe in Lego Masters

Wie deze week een van de populairste TV programma’s van het moment heeft gezien, die heeft wellicht een snowglobe gespot. Tijdens de Kerstspecial van “Lego Masters” stond een van onze snowglobes centraal bij de opdracht.

Lego Masters snowglobe

Lego Masters is een TV programma op RTL4. Tijdens deze speciale Kersteditie werden acht duo’s met BN’ers uitgedaagd om creatief te zijn met Lego. De eerste opdracht was een eigen gemaakte versiering voor in de Kerstboom. Op deze manier konden de duo’s zich warm maken voor de knaller van de avond. Deze knaller was namelijk; “maak een snowglobe”.

Maag je eigen snowglobe van Lego

Toen de studio was omgebouwd, kwamen de acht duo’s wederom de studio in. Presentator Jamai Loman en de Brickmaster stonden in onze snowglobe. De acht duo’s kregen vanuit daar te horen wat de nieuwe opdracht was.

De deelnemers doen alles helemaal uit het hoofd, want er zijn geen bouwtekeningen. De jurering werd verzorgd door de Brickmaster, dit is een expert op het gebied van Lego. Daarnaast zat ook Fred van Leer in de jury als extra jurylid.

Nieuwsgierig naar de Kerstspecial van Lego Masters?

Wil je de aflevering terugkijken? Ga dan snel naar RTLXL en beleef de Kerstspecial thuis.

lego masters snowglobe

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2