Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Sinterklaasfeest organiseren

Het jaarlijkse Sinterklaas feest staat weer voor de deur. Vaak veel geregel en bovenal ieder jaar hetzelfde. Wij; van Partyhome Verhuur & Entertainment, hebben ruime ervaring met het verzorgen van Sinterklaas entertainment. Graag geven wij je dan ook enkele tips om van het Sinterklaas feest een groot succes te maken!

Boek tijdig een Sinterklaas show of voorstelling

Voor velen is het bijzonder, maar ons advies is om in het voorjaar een Sinterklaas show te boeken. In dat geval heb je ook ruime keuze en kan de artiest ook vaak goed aan je tijd en datum voldoen. Wanneer je later gaat boeken zijn veel professionele en goede sinterklaasshows vol. Daarbij kun je ook tijdig iedereen informeren over de komst van de Sint. Dus boek tijdig, zodat je altijd een show hebt passend bij je wensen met de juiste mensen.

De locatie van het Sinterklaas feest

Veelal is de locatie van een Sinterklaas feest op het bedrijf, school of vereniging. In alle gevallen is het raadzaam om te vragen hoeveel ruimte de Sinterklaas show nodig heeft. Op deze manier kan de voorstelling een goede doorgang hebben voor het ultieme Sinterklaas gevoel. Daarbij is het raadzaam om de ruimte sfeervol aan te kleden voor een prachtig sfeertje. Dit alles draagt mee aan een sfeervol en geslaagd Sinterklaas feest.

Cadeautjes van van de Sint

Een veel onderschat stukje is het verzorgen van de cadeaus. Wanneer je ouders zelf een cadeau laat kopen dient dit goed georganiseerd te zijn. Maak hiervoor dan ook een goed draaiboek waarin alles genoteerd kan worden. Voorzie alle cadeaus van een sticker waarop duidelijk de naam van het kind staat. Het zal helaas niet de eerste keer zijn dat Sinterklaas een kind moet troosten omdat er een cadeau gemist wordt. Wij raden je dan ook graag aan om altijd een paar meisjes en jongens cadeaus achter de hand te hebben. Op deze manier voorkom je dikke tranen op een prachtig feest!

Wen je meer tips of adviezen voor het organiseren van een sfeervol Sinterklaas feest? De entertainment specialisten van Partyhome Verhuur & Entertainment geven je graag je juiste tips. Bel dan ook gerust via 0493-313087

 

Sinterklaasfeest organiseren

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2