Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Nationale feesten in 2024

Hopelijk kunnen we allemaal terugkijken naar een mooi 2023. Laten we van 2024 een extra mooi en bovenal feestelijk jaar gaan maken. Op speciaal verzoek hebben we daarom een aantal nationale feesten samengevoegd tot evenementenkalender 2024. Wij hopen je hiermee te kunnen helpen met het plannen van jouw activiteiten.

Deze pagina zal nog verder aangevuld worden ­čÖé

Nationale feesten op een rijtje

We hebben grote zorgt gedaan om zoveel mogelijke nationale feesten van 2024 te verzamelen. Toch kan er altijd een tussendoor geglipt zijn. In dat geval vernemen we het natuurlijk graag zodat we deze kunnen toevoegen aan onze nationale evenementen kalender.

Januari

19 januari: Popcorndag
Voor alle popcorn liefhebbers is het op 19 januari internationale popcorndag. Voor deze dag hebben wij een aantal popcornmachines in on assortiment die je kunt huren. Zo is onze popcornkraam zeer populair! Daarnaast kunnen wij dit ook nog verzorgen voor jullie. Uiteraard hebben we ook alle ingredi├źnten zodat jij zonder zorgen de lekkerste popcorn hebt op 19 januari.

Ga je aan de slag met een professionele popcornmachine? Bekijk dan hier zeker de video “zelf popcorn maken”┬áwant daar krijg je pas ├ęcht trek van!

31 januari: Dag van de directeur

Februari

11 t/m 13 februari: Carnaval
In Limburg en Brabant is het deze periode aansluiten in de polonaise. Hierbij wil je natuurlijk ook dat de kinderen zich goed gaan vermaken. Onze springkussens zijn hierbij een van de vele leuke mogelijkheden. Deze moeten tijdens carnaval wel binnen worden geplaatst en er mag geen confetti etc. op de luchtkussens terecht komen. Verder zijn ze wel zeer leuk voor de openbare evenementen. Wil je liever een centrale shows waarbij direct alle kinderen betrokken worden? Bekijk dan zeker onze kindershows! Dit is ook heel erg leuk de week voor carnaval op scholen.

14 Februari: Valentijnsdag
De dag waarbij vele harten sneller zullen gaan kloppen. Tijdens Valentijnsdag hebben we al erg veel mensen blij mogen maken met een prachtige foto vanuit onze unieke Love Globe. Deze attractie hebben we in 2017 geïntroduceerd in de Benelux wat nog steeds zorgt voor een waar spektakel! Erg geschikt voor winkelcentrums bijvoorbeeld. Als lopend entertainment hebben we bijvoorbeeld een love walking table of het interactieve Wheel of love waarbij we jouw bezoekers gaan verrassen. Bekijk deze en andere liefdevolle mogelijkheden heden op de pagina Valentijnsdag entertainment.

Valentijn entertainment

Maart

1 Maart: Nationale complimenten dag
20 Maart: Start van de Lente
31 maart: 1e Paasdag
Het is tijd voor lekkere paaseieren! Hierbij kan natuurlijk entertainment voor Pasen niet vergeten worden rondom deze gezellige dagen. Zo huppelt onze familie Paashaas rond op allerlei evenementen. Maar kun je ook je collega’s/medewerkers verrassen door zelf in een paashaas mascotte kostuum te kruipen.

April
1 april: 2de Paasdag
6 en 7 april: Kom in de Kas
18 april: secretaressedag
20 april Ingang Zomer
26 april: Koningsspelen
27 april: Koningsdag

Mei
27 april t/m 5 mei: Meivakantie
9 mei: Hemelvaartsdag
12 mei: Moederdag

Juni
12 juni: Nationale Buitenspeeldag
16 juni: Vaderdag

Juli
Start van de zomervakanties

Augustus
25 aug: F1 Zandvoort

September
22 sept.: Begin van de herfst
28 sept. Nationale burendag

Oktober
31 okt. Halloween

November
16 nov. Nationale intocht Sinterklaas
29 nov. Black Friday

December
5 dec. Sinterklaas
25 dec. 1ste Kerstdag
26 dec. 2de Kerstdag
31 dec. Oudejaarsdag

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2