Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Alles over Sarah poppen

De laatste tijd krijgen we veel leuke vragen over onze opblaasbare Sarah poppen. Vanuit hier zijn ze dan ook op onderzoek gegaan en hopen zoveel mogelijk van deze vragen te beantwoorden. Mocht je toch nog een andere vraag hebben over een Sarah pop, stel ons deze dan gerust. “jij de wens, wij de uitdaging”!

Wat is een Sarah pop

Een Sarah pop geeft een beeld van een oudere vrouw. Deze is van traditie vaak zelf gemaakt van stof, maar is tegenwoordig ook als Opblaasbaar Sarah te huur.

Waarom zetten we een Sarah pop

Een Sarah pop huren is leuk om een jarige Jet extra te verrassen. Zo ziet iedereen dat er een feestje is die dag. Al is de ene er blij mee deze leeftijd te mogen bereiken, vindt de ander het beste zorgelijk worden. De oudste Sarah blijk maar 127 jaar geworden te zijn. Vanaf de tweede helft van de 20e eeuw spreken we dus over “Sarah zien.

Waar komt de traditie van de Sarah pop vandaan

De traditie is eigenlijk begonnen met de Abraham, maar werd vroeger ook bij de dames dus voor de deur geplaatst. Hierdoor hebben we nu de traditie gemaakt om ook voor de vrouwen een zelfgemaakt pop te maken bij de deur te plaatsen. Hieruit zijn nu Opblaasbare Sarah popen ontstaan welke in verschillende soorten en maten te bestellen zijn. Zo hebben we wel voor elke vrouw een passen opblaaspop Sarah te huur.

Wat kost een Sarah pop

We hebben veel soorten en maten voor een Sarah pop te huren. Elke Opblaasbare Sarah pop heeft haar eigen leuke eigenschappen waardoor we wel voor elke vrouw een passende opblaaspop Sara hebben. Kom je de pop zelf ophalen of wil je de Sarah pop versturen per post? Afhankelijk van jouw wensen kunnen we kijken wat de totale kosten zullen zijn.

Sarah van ca. 3,5 meter hoog
*Dagprijs vanaf € 35,- incl. btw
*Weekendprijs vanaf € 55,- incl. btw
*Versturen binnen Nederland vanaf € 80,- incl. btw

Sarah van ca. 4 meter of hoger
*Dagprijs vanaf € 40,- incl. btw
*Weekendprijs vanaf € 55,- incl. btw
*Versturen binnen Nederland vanaf € 80,- incl. btw

In het geval van versturen binnen Nederland krijg je van ons een retourlabel erbij. Zo kun je het pakket inleveren bij een postNL-inleverpunt in je regio. Via de volgend link kun je direct zien waar het dichtsbijzijnde PostNL punt is. https://www.postnl.nl/klantenservice/postnl-punten/dichtstbijzijnde-postnl-punten-openingstijden/

Is een opblaasbare Sarah pop makkelijk zelf op te halen en op te zetten?

Ja zeker! Alle Sarah opblaaspoppen zitten in een compacte transportzak. Deze past in elk model en merk auto. Voor het opzetten staat op onze site een duidelijk instructiefilmpje en er zit nog een duidelijke beschrijving bij. Zo is het voor iedereen een peulen schil om de opblaasbare Sarah zelf op te zetten. Met 2 personen is dit te doen in ongeveer 10 minuten.

De Sarah opblaasbaar is nat geworden, wat nu?

Mocht het gaan regenen op het moment dat de opblaasbare Sarah opstaat, laat ze dan ook lekker aan staan. Hierdoor zal het water van de pop afgaan. Moet je hem nat inpakken met het terug brengen. Geen paniek, want al onze opblaasbare Sarah poppen worden bij terug komst gecontroleerd, na gekeken en uitgehangen, zodat ze weer droog zijn. Zo kan een volgende jarige jet weer in het zonnetje gezet worden.

Ook de blower/ventilator kan tegen regen, fijn he!

Hoever van te voren moet ik de Sarah pop reserveren?

We hebben tientallen opblaasbare Sarah poppen, maar minimaal een week van te voren reserveren zou wel prettig zijn, om teleurstelling te voorkomen. Hoe eerder je een reservering doet, hoe meer keuze je hebt uit onze verschillende poppen. Tijdig reserveren geeft je dus de meeste keuze.

Hoe maak ik zelf een Sarah pop?

Zelf een originele Sarah pop maken is natuurlijk erg leuk, maar wat heb je hiervoor allemaal nodig? Laten we beginnen bij de basis, een overal. Een overal heeft namelijk benen en armen, deze gaan we opvullen met stro of hooi. Hierdoor heb je al een mooi en bovenal vol figuur van de Sarah pop. Vervolgens trek je passende kleding aan zoals een t-shirt, trui, broek of rok. Je zult zien dat het er direct al leuk uit komt te zien. Als laatste gebruik je passende schoenen, handschoenen en een leuk Sarah masker met pruik.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2