Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Opblaas glijbaan

Lekker glijden op een opblaas glijbaan? Partyhome Verhuur en Entertainment heeft een breed assortiment aan opblaasbare glijbanen. Zo is de meest bekendste wel de waterglijbaan. Bekijk deze en andere glijbanen op deze pagina of bel ons voor advies.

Wat voor activiteit je ook hebt, je bent bij springkussen verhuur Partyhome uit Deurne altijd aan het juiste adres. Door het ruime assortiment is er altijd wel een springkussen of attractie wat bij je activiteit past.

Opblaasbare glijbaan huren

Lekker glijden op een opblaas glijbaan? Partyhome Verhuur en Entertainment heeft een breed assortiment aan opblaasbare glijbanen. Zo is de meest bekendste wel de waterglijbaan. Bekijk deze en andere glijbanen op deze pagina of bel ons voor advies.

Opblaas glijbaan, wat zijn de verschillen?

Iedereen kent wel een gewone glijbaan, maar bij Partyhome praten we over een opblaasbare glijbaan. Zo hebben we diverse springkussens met kleine glijbaan en zelfs een 6 meter hoge glijbaan. We leggen je graag de verschillen uit zodat jij de beste opblaas glijbaan kunt huren voor jouw activiteit.

Waterglijbaan huren voor springende dag

Wanneer iemand vraagt naar een leuke uitdagende glijbaan, praten wij direct over een waterglijbaan. Een waterglijbaan huren staat garant voor avontuur en bovenal veel spetterplezier. Door het water wat je gebuikt ga je namelijk nog harder glijden. Wanneer je er nog wat zeep aan toevoegt is de snelheid nog wat verder op te voeren.

Dé Rodelbaan
We starten direct met onze grootste opblaasbare waterglijbaan. Onze rodelbaan is namelijk 6 meter hoog en maar liefst 22,5 meter lang. Klim met je tobes de helling op, spring in je tobes en glijd zo snel mogelijk naar beneden. Kom jij het verste, dan ben jij de grootste winnaar op onze opblaasbare rodelbaan.

Rodelbaan

Tobbedansbaan
Misschien wel de bekendste waterglijbaan van Nederland en België, we hebben het dan over een tobbedansbaan. Deze populaire glijbaan kan niet ontbreken tijdens een sportieve zeskamp. Wanneer je met je tobbe naar boven klimt, is het de bedoeling zo snel mogelijk naar beneden te glijden. Je plopt dan in een grote waterbak waarna je de tobbe zo snel mogelijk aan je teamgenoot geeft. Het team dat het snelste alle spelers over de tobbedansbaan heeft gehad wint.

Tobbedansbaan huren

Springkussen met grote opblaasbare glijbaan

Naast bovenstaande waterattracties kun je ook een springkussen huren met grote glijbaan. In dat geval heb je géén water nodig om toch flink te kunnen glijden van de glijbaan. Op deze glijbanen zit namelijk een extra coating laag waardoor de kids toch snel naar beneden kunnen glijden. Enkele leuke voorbeelden van een grote opblaasbare glijbaan zijn:

Springkussen multiplay Beach
Deze prachtige verschijning is het springkussen multiplay beach. Onder de categorie springkussens heeft dit model de grootste opblaasbare glijbaan. Naast de glijbaan kunnen ongeveer 7 tot 12 kinderen tegelijkertijd veel plezier beleven op dit springkussen.

Naast dit model hebben we ook andere thema’s zoals:
Multiplay springkussen Nemo
Multiplay springkussen Vliegtuig

multiplay beach springkussen

Reviews van onze huurders

Jouw activiteit maken wij springend, daar staan we voor. Nieuwsgierig hoe andere huurders onze service en kwaliteit beoordelen? Klik dan hier om naar de website van huren.nl te gaan. Hier kun je lezen wat klanten schrijven.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2