Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Verankeren van materialen

Veel plezier beleven met onze spullen, dat vinden we bij Partyhome Verhuur en Entertainment het belangrijkste. Maar ook veiligheid is daarbij een grote speler. Om de veiligheid te waarborgen geven we je enkele tips voor het verankeren van materialen. Hierin hebben we een splitsing gemaakt tussen springkussens, attracties en tenten.

LET OP: wanneer je de materialen niet verankerd ben je hiervoor ook niet verzekerd.

Springkussen, stormbaan of attractie verankeren

Een springkussen of attractie huren is natuurlijk ontzettend leuk voor kinderen en volwassene. Om dat plezier te waarboren is het belangrijk dat springkussens en attracties verankerd worden. Per springkussen of attractie kun je bij het product de handleiding downloaden. Hierin leggen we alles stap voor stap uit hoe de op- en afbouw in zijn werk gaat evenals het verankeren van het luchtkussen.

Staat je springkussen of attractie op gras, dan is dat eigenlijk het beste. We kunnen in dat geval met haringen de grond in zodat het luchtkussen keurig vast staat. Haringen leveren wij altijd standaard en kosteloos bij al onze springkussens en attracties.

Kun je géén haring in de grond slaan, dan zullen we alternatieven moeten gaan gebruiken. In dat geval is verankering nog mogelijk aan een boom of putdeksel bijvoorbeeld, als het springkussen of attractie maar vast staat. Indien er géén objecten zijn waaraan verankering mogelijk is, kun je bij ons betonblokken huren. Deze blokken zorgen er dan voor dat het springkussen of attractie blijft staan op de plaats waar het hoort. Zorg hoe dan ook altijd voor verankering, dit ben je verplicht i.v.m. bijvoorbeeld de verzekering. Lees meer hierover op de website van veiligheid.nl

Tent of opblaasbare tent verankeren

Met een beetje wind moet elke tent kunnen blijven staan. Daarom is ook het verankeren van een tent nodig om de veiligheid te kunnen waarborgen. Dit verankeren doen wij met haringen, deze leveren wij altijd standaard en kosteloos. Wanneer we niet met haringen de grond in kunnen zullen we betonblokken moeten gaan gebruiken. Afhankelijk van de afmeting tent zullen wij deze tegen meerprijs meenemen.

Indien je zelf gewichten hebt is dat natuurlijk ook mogelijk.

Advies of vragen over het verankeren?

Twijfel je of zijn er vragen? Neem contact met ons op, onze enthousiaste medewerkers zitten voor je klaar.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2