Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussens zelf afhalen

U wilt springkussens zelf ophalen vanuit ons magazijn in Deurne? Dat is zeker mogelijk, wij geven u graag de volgende tips om te zorgen voor uren veilig speelplezier.

Transport van het springkussen

Een springkussen huren die u zelf komt ophalen is zeker mogelijk, in dat geval bent u ook zelf verantwoordelijk voor de transport. Hierbij is het belangrijk dat u met een degelijke auto het springkussen komt ophalen. Wij adviseren u graag wat het beste is, bel ons dan ook gerust 0493-313087

Een springkussen huren en zelf opzetten

Voordat u het springkussen gaat opblazen is het van groot belang de omgeving goed te controleren. Is de ondergrond goed schoon, betreft het een vlakke ondergrond en kunt u voldoende zicht houden? Indien u alle punten kunt invullen met “ja” is het een prima plek om met de opbouw van het springkussen te beginnen.

*Rol/vouw het springkussen uit.

*Sluit alle luchtgaten, deze heb je nodig voor de afbouw van het springkussen. De luchtgaten zijn in de meeste gevallen voorzien van een rits welke u dicht kunt trekken. In het ander geval knoopt u de twee touwen aan elkaar vast waardoor het luchtgat gesloten zal worden.

*Aan de achterzijde van het springkussen vindt u een lange slurf, hierop staat “blower”. Op deze slurf mag u de blower aan sluiten.

*Indien u de blower goed heeft aangesloten kunt u de stekker in een geaard stopcontact stoppen. Het springkussen zal zich dan vullen met lucht. Let op; de blower dient constant aan te blijven!

*Wanneer het springkussen volledig vol geblazen is met lucht gaan we starten met het verankeren van het springkussen. Dit dient u te doen met de meegeleverde haringen.

Bij het ophalen van het springkussen heeft u de handleiding meegekregen en/of is deze verstuurd via e-mail. In deze handleiding kunt u ook precies lezen hoe de opbouw in zijn werking gaat. Dit met plaatjes zodat het nog duidelijker is.

De afbouw van het gehuurde springkussen

Voor het opruimen van het springkussen kunt u de volgende stappen gebruiken. Uiteraard kunt u het beste de handleiding gebruiken zodat u ook de plaatjes kunt volgen.

*Controleer of alle kinderen uit het springkussen zijn en maak het springkussen schoon.

*Haal de stekker uit het stopcontact en koppel de blower los van de slurf.

*Open de luchtgaten zodat alle lucht kan ontsnappen.

*Haal vervolgens de haringen uit de grond en stop deze terug in de meegeleverde zak

*Loop alle lucht uit het springkussen.

*Vouw en rol het springkussen op.

Indien u dit werk liever uit handen wilt geven helpen wij u graag. In dat geval komen wij van Partyhome Verhuur & Entertainment het springkussen plaatsen/opbouwen en ook weer ophalen/afbouwen. Uiteraard zijn alle tijden in goed overleg zodat iedereen zo lang mogelijk kan spelen op de springkussens. Neem voor deze mogelijkheid en/of vragen altijd en vrijblijvend contact met ons op. Of bel ons direct via 0493-313087

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2