Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Sinterklaas en Kerst entertainment

Ondanks dat de mussen van het dak vallen is het slim om alvast stil te staan bij Sinterklaas en Kerstmis. Bedrijven die in de laatste maand voor Sinterklaas of Kerstmis nog passend entertainment moeten regelen, komen vaak van een koude kermis thuis. In die periode is er een ware run op Sinterklazen en Kerstentertainment en is iedereen volgeboekt. Om dat te voorkomen, kun je dus beter op tijd je evenement gaan plannen.

Ons bedrijf is ontstaan door de verzorging van Sinterklaasshows, als de beste weten wij het ultieme Sinterklaasgevoel over te brengen aan jong en oud. Gezellig samen liedjes zingen, mijn hart dat klopt zo blij, totdat Sinterklaas vergezeld met Pieten een bezoekje brengt. Dit kan zijn op kantoor, school, bij je bedrijf of uiteraard gezellig bij je thuis! De keuze is reuze en iedereen viert het op zijn eigen manier door een leuk voorprogrammatraditioneel Sinterklaas bezoek tot complete Sinterklaasshow.

Ook voor Kerstmis hebben we leuk Kerstentertainment in huis voor Kerstmarkten, winkelcentrums en evenementen. Onze Kerstman met Kerstelfjes hoor je van ver aankomen en springen van vrolijkheid. Boek de echte Kerstman, de enige echte Kerstkar of een complete Meet & Greet tijdig om niet voor teleurstellingen te komen staan.

Plan daarom tijdig jouw Sinterklaas– en Kerstentertainment om jouw activiteit nog beter te doen slagen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wanneer je meer wilt weten of informatie wenst te ontvangen horen wij dat erg graag, jouw wens is hierbij onze uitdaging!

 

Groot Sinterklaasfeest in Deurne;
Na het succes van voorgaande jaren organiseren wij dit jaar opnieuw een groot Sinterklaasfeest in Deurne, De Party van Sinterklaas. Deze spetterende familie show zal gehouden worden op zondag 29 november 2015 in het Cultuur Centrum van Deurne. Een Sinterklaasshow waarbij muziek, goocheltrucs, beeld, geluid, podiumkunsten en interactie de grote rode draad vormen tot een prachtige familievoorstelling. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar…

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2