Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Prinsessedag wordt Koningsdag

Het corona virus heeft de samenleving momenteel in de greep en legt het land zo goed als plat. Daarmee komt ook een van de mooiste feestdagen van het land in gevaar: Koningsdag. Dit jaar lijken we het te moeten doen zonder rommel- slingermarkten, attracties en de spelletjes voor alle kinderen. Niet als het aan de branche van attractie verhuurders in Nederland ligt. Want waarom maken we van Prinsessedag geen Koningsdag? We verschuiven de feestdag naar eind augustus om er samen van te genieten!

Koningsdag naar 31 augustus 2020

Nu we vooral naar elkaar om moeten kijken en voor elkaar moeten zorgen is het vieren van Koningsdag met al haar festiviteiten en bedrijvigheid een onmogelijke opgave. Dit ontneemt iedereen de kans om te genieten van een verbroedering dag waar het hele land de straat op gaat om samen te zijn. Juist in deze tijden is dat een groot gemis. Daarom willen wij Koningsdag verplaatsen naar een nieuwe datum: 31 augustus. Op deze dag werd vroeger traditiegetrouw de voorloper van Koningsdag gevierd: Prinsessedag. Tijdens deze maandag kunnen we dan alsnog de belangrijkste feestdag van het jaar vieren.

Bekijk alle geschiedenis van Prinsessedag op de website van het Koninklijkehuis. 

 

Koningsdag, dé leukste feestdag van het jaar

Door Koningsdag te verplaatsen naar de voormalige datum van Prinsessedag hebben we een prachtig alternatief om deze feestdag gewoon te kunnen vieren. Met zijn allen, als we hopelijk het corona virus hebben kunnen afzwakken en iedereen zijn of haar leven weer heeft kunnen oppakken. Door het hele land kunnen we dan Koningsdag vieren zoals het ooit begon, met rommel- slingermarkten, attracties voor de kinderen en met Nederlandse gezelligheid. Net zoals het vroeger was voor de prinsen en prinsessen van Nederland.

Samen genieten we van Koningsdag

Koningsdag op maandag 31 augustus als alternatief voor de vele geschrapte evenementen van 27 april 2020. Voor de kinderen, voor het hele land. Wij zorgen er graag met u voor dat deze Prinsessedag een groot succes wordt. Want iedereen wil toch genieten van deze feestdag? Samen vieren we Koningsdag, op maandag 31 augustus.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2