Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Familiedag organiseren?

Dit jaar uitgeloot om jouw familiedag te organiseren? Een dag waarbij je de gehele familie bij elkaar brengt? Graag helpen wij jouw met het organiseren hiervan, dit met enkele tips. Lees het allemaal hieronder…

Datum en locatie van de familiedag

Vele families hebben standaard een vaste datum waarop de familiedag georganiseerd wordt. Mocht dit niet het geval zijn dan is het belangrijk om te bekijken wanneer iedereen beschikbaar is, let op dit kan een hele klus zijn. Een goede tip hierbij is een online datumprikker. Probeer dan de datum elk jaar het zelfde te houden. De zoveelste zaterdag van een maand bijvoorbeeld. Wanneer je een datum gevonden hebt is een geschikte locatie zoeken stap twee. Dit kan bij natuurlijk bij jou thuis zijn of op een externe locatie, mocht je zelf de plek er niet voor hebben. Ga je het extern organiseren bedenk je dan wel dat daar ook een extra kosten plaatje aan hangt. In alle gevallen is het goed om te kijken wat uiteraard het beste bij de familie past.

Catering, familiedag activiteiten en meer

Nadat de datum en locatie bepaald zijn ga je de invulling van de familiedag bekijken. Je zoekt leuke activiteiten of arrangementen om te doen. Of heb je al eens gedacht om er voor deze speciale familiedag al eens aangedacht om er een thema aan te hangen. Beach, Wester, Winter of Voetbal. Je kunt per jaargetij kijken wat er het beste zal passen. Dan nog het regelen van het bekende “natje en droogje”. Indien je een externe locatie hebt kunt je in de meeste gevallen daar ook de catering bij regelen. Indien je kiest om de familiedag thuis te organiseren dien je zelf de catering te verzorgen. In dat geval behoort het inschakelen van een partyservice of cateraar tot de mogelijkheden. Maar wellicht ben jij die gene die het juist leuk vindt zelf de hapjes en versnaperingen te verzorgen.

Familiedag organiseren zijn ook uitnodigingen versturen

Misschien wel hét belangrijkste voor de familiedag; iedereen uitnodigen. Het is daarom belangrijk dat je een lijst opstelt van genodigden met alle personen die worden uitgenodigd voor de familiedag. Maak een mooie uitnodiging en zet daarop alle informatie zoals de datum, tijdstip, locatie en eventuele benodigdheden die de familieleden mee moeten nemen. Wellicht is het leuk om de mensen te laten komen met een Dress code. Verstuur de uitnodigingen vervolgens zo snel mogelijk zodat iedereen tijdig op de hoogte is van de familiedag. Op deze manier kan iedereen deze datum vast zetten.

Partyhome ondersteunt je graag bij de organisatie van je familiedag

Een familiedag die anders is dan anders, een dag die er eindelijk eens flink uit springt? Partyhome Verhuur en Entertainment ondersteunt je graag met het organiseren van de familiedag. Met ruime kennis en ervaring weet Partyhome jou met passie en plezier te ondersteunen. Dit kan zijn met het verzorgen van passend entertainment, springkussens en attracties maar ook het ontzorgen in partyverhuur. Partyhome heeft alles in huis voor een geslaagde familiedag. Neem gerust en vrijblijvend contact op met een van onze enthousiaste medewerkers en laat jullie wensen horen dan maken wij ze graag realiteit met passie en plezier!

“Jouw wens is onze uitdaging” !!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2