Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Opblaasfiguur op maat

Wie ons aanbod opblaasfiguren bekijkt ziet vast en zeker opblaaspoppen die je nergens anders ziet. Samen met onze leverancier werken wij aan diverse nieuwe opblaasfiguren. Inmiddels tekenen en creëren wij onze eigen poppen. Nieuwsgierig hoe dat nu tot stand komt? Lees dan vooral verder. Wij leggen je graag uit hoe we dat bij Partyhome Verhuur en Entertainment aanpakken.

Bedenken van de opblaaspop

Alles begint natuurlijk met een idee of thema waarin je een opblaaspop zoekt. Gezien we inmiddels diverse opblaasfiguren op maat maken pakken we onze Abraham pop Bakker als voorbeeld. Dit is een Abraham pop die we recent hebben toegevoegd aan ons assortiment.

We wilde graag een leuke, vrolijke en goed herkenbare opblaaspop voor een bakker. Vanuit daar zijn we aan de slag gegaan met een moodboard, want hoe ziet een bakker eruit? Wat gebruikt een bakker? En wat zijn dus herkenbare dingen van een bakker. Al snel kwamen we tot vele mooie dingen. Te denken aan de bekende bakkerskleding zoals een bakkersmuts. Bij de materialen die een bakker gebruikt denk je al snel aan een mixer en deegroller.

Hoe onze moodboard eruit ziet kunnen we helaas niet delen. Hier staan namelijk ook nog andere verrassende nieuwe opblaasfiguren op. Deze zijn nog even geheim om ook exclusief te blijven met een opblaaspop op maat.

opblaasfiguur op maat

 

De productie van een opblaasfiguur op maat

Nadat ons mootboard klaar was, zijn we in gesprek gegaan met onze leverancier. Aan hen de taak om al onze ideeën te verwerken tot een eerste 3D schets. Hiervan is de eerste schets vaak een lijnentekening die je kunt zien als kleurplaat. Vanuit daar zal de gehele opblaaspop verder worden uitgewerkt. Op de bovenstaande foto is te zien hoe dat eruit ziet. Net een kleurplaat toch…??

Wanneer in onze ogen alles goed staat, kan het inkleuren gaan beginnen. Vanaf dat moment zie je ook direct hoe het opblaasfiguur eruit zal komen te zien. Leuk om te weten is dat we gekozen hebben voor onze eigen kleuren groen en blauw. Zo heeft de bakker een kleine link naar ons bedrijf. Via de volgende afbeelding zie je wat het ontwerp is na het inkleuren.

Abraham pop op maat

Na het inkleuren gaat de verdere productie van start. Grappig hierbij om te weten is dat de pop uit allemaal kleine stukjes wordt gemaakt. Deze stukjes worden allemaal gesneden door een geautomatiseerde plotter. Deze snijd heel precies alle lijnen die nodig zijn voor de opblaaspop. Als alle stukjes klaar zijn, worden deze aan elkaar genaaid en ontstaat er het uiteindelijke resultaat. We zijn dan ook benieuwd wat jullie van ons opblaasfiguur op maat vinden?

Abraham pop bakker

Ook een Sarah pop huren zal de komende tijd veranderen, want ook binnen deze groep ga je de komende tijd diverse nieuwe opblaaspoppen ontdekken. Kortom, we blijven in de weer om voor iedere verjaardag een passende opblaaspop te hebben.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2