Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Logo onthullen

Een logo onthullen wil je natuurlijk op een feestelijke manier, het is immers dé uitstraling van jouw bedrijf! Partyhome Verhuur & Entertainment heeft prachtige ideeën voor een logo onthulling. Graag delen wij de spectaculaire mogelijkheden om je een indruk te geven. Uiteraard zorgen we altijd voor dé persoonlijke touche!

Logo onthullen, diverse ideeën…

Jouw logo onthullen kan op diverse manieren. Wat dacht je van een ballonnenwand? Hierbij prikken gasten/genodigden de ballonnen stuk waarna het logo zal verschijnen. Of ga je toch liever voor een onthulling met een vallend doek? In dat geval verschijnt er een grote rode knop, en zal het doek vallen wanneer er op de knop geduwd wordt.

logo onthullen kan op diverse manieren. Wat dacht je van een ballonnenwand? Hierbij prikken gasten/dierbaren de ballonnen stuk waarna het logo zal verschijnen. Of ga je toch liever voor een onthulling met een vallend doek? In dat geval verschijnt er een grote rode knop, en zal het doek vallen wanneer er op de knop geduwd wordt.

Uiteraard zijn er ook rode lopers, confetti kanonnen, grote scharen en meer voor de feestelijke onthulling!

Onthulling van jullie logo met vuurwerk

Een spectaculaire manier om het nieuwe logo te presenteren is door middel van ons speciale “Flashbord“. De logo onthulling waarbij de vonken er letterlijk vanaf spatten. Beelden zeggen meer dan woorden, bekijk dan ook gerust de video. Hierbij verzorgde we de logo onthulling met vuurwerk voor “Zonnepark De Vlaas”.

©Beelden met dank aan DMG Deurne

Lekker persoonlijk een logo onthullen

Een logo onthullen is en blijft spannend, dat snappen wij van Partyhome maar al te goed. Daarom nodigen wij jou graag uit voor een kop koffie. Op deze manier kunnen wij met een persoonlijke touche jouw toekomstige logo gaan onthullen. Samen moeten we er immers een spektakel van maken, toch? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2