Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Koningsspelen 2024

Samen sporten op de basisschool is niet alleen sportief maar ook super gezellig. Om deze reden vieren we ook dit jaar weer de Landelijke Koningsspelen. Dit jaar vinden de Koningsspelen plaats op vrijdag 26 april 2024. Het thema van de Koningsspelen is dit jaar; Ontdek! Met dit thema worden kinderen uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen. Natuurlijk staat dit helemaal in het tekenen van bewegen en gezonde voeding.

Plan je activiteiten voor Koningsspelen op tijd!

Dit jaar hebben we twee grote feestdagen achter elkaar. Vrijdag 26 april zijn de Koningsspelen en op zaterdag 27 April vieren we Koningsdag. Dat betekend dat beide dagen hangen aan strakke planningen. Wil je dus een sportieve activiteit of leuke attractie huren? Bestel dan op tijd zodat we aan jouw tijden kunnen voldoen.

Koningsspelen op school organiseren

Hoe zijn de Koningsspelen ontstaan?

De Koningsspelen worden georganiseerd sinds 2013 en vinden plaats op de laatste vrijdag voor Koningsdag. Vanaf dat jaar werd Koning Willem-Alexander gehuldigd als Koning. Koning Willem-Alexander vind het belangrijk dat kinderen van het basisonderwijs ontdekken dat sporten juist heel gezond en bovenal leuk is.

Wil je meer weten of de Koningsspelen 2024? Je leest alle informatie hier.

Sportieve activiteiten van Partyhome voor Koningsspelen 2024

Wil je eens wat anders dan een sportieve gymles? Bekijk dan zeker eens de vele leuke springkussens en attracties. We ondersteunen basisscholen inmiddels alweer 14 jaar met sportieve activiteiten. Zo kun je een uitdagende stormbaan huren maar ook leuke zeskamp spellen. Maak je er liever een springende dag van? Zoek dan een passend springkussen en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.

Wil je tips of vrijblijvend advies om van jou Koningsspelen 2024 een spektakel te kunnen maken? Bel ons, onze enthousiaste medewerkers denken graag met je mee. 0031(0)493313087.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2