Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Discobus

Waar is dat feestje? We hebben met zijn alle al even niet meer kunnen zingen en springen. Maar daar hebben wij als échte feestexperts iets op gevonden: “De Party Discobus”. Nietsvermoedend zal de Partybus stoppen bij de jarige job. Wanneer ze de deur opent is het swingen geblazen!

Discobus bij je thuis, ware surprise!

Je beste vriend(in), familielid of collega goed in het zonnetje zetten? Het kan met onze “Party Discobus” op iedere locatie. Wanneer jij het feestbeest naar buiten lokt en de deur laat openen zal het feestje beginnen. Bij een jarige job beginnen we luidruchtig met “lang zal ie leven” waarna de confetti en rookeffecten je tegemoet komen. Natuurlijk vervolgen we het feestje met de grootste hits die het feestbeest mooi vindt!

Vele mogelijkheden bij onze Disco Bus

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileumfeest, prijsuitreiking of…….? De mogelijkheden met onze Disco Bus zijn échte eindeloos. Jij zorgt voor de locatie en jarige job of jet, dan verzorgen wij deze complete surprise! Laat ons gerust je wensen horen, wij maken deze graag realiteit!

Tijdsduur: 1 x 15 minuten
Kosten: € 85,- incl. btw
Reiskosten: € 0,45 p. km.

Belangrijke zaken rondom de Party Discobus

Om er ook daadwerkelijk een feestje van te kunnen maken zijn er wel enkele strikte regels:

*Houd je altijd aan de geldende RIVM regels. Jullie zijn hier zelf verantwoordelijk voor. Wij bijhouden ons het recht te stoppen wanneer deze regels niet gehanteerd worden.

*We spelen maximaal ca. 15 minuten. Zo houden we de impact groot en de overlast beperkt.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2