Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Gelderland

Wanneer je een clown wilt inhuren voor een feest of evenement moet deze natuurlijk wel vrolijk en grappig zijn toch? De professionele clowns van Partyhome Verhuur en Entertainment doen niets anders dan kinderen verrassen. Of je nu een goochelclown, ballonnenclown of schminkclown wilt huren in Gelderland. Onze clowns weten wat vermaken is!

Clown in Gelderland, lekker veelzijdig

Onze clowns zijn zoals gezegd erg veelzijdig. Wat je gelegenheid ook is, wij verrassen de kinderen met een grote glimlach. Of dit nu in Brabant, Limburg of Gelderland is, wij verzorgen dit in heel Nederland. Onderstaande enkele van onze meest geboekte clowns. Vanzelfsprekend zijn er veel meer mogelijkheden die een clown huren mogelijk maken. Ook voor promotie activiteiten!

Een clown huren in Gelderland

Regelmatig zijn onze clowns te vinden in Gelderland. Zo verzorgde we voor Lidl en Jan Linders diverse ballonnenclowns voor nieuwe filialen. Maar staan we ook regelmatig op een basisschool met een interactieve goochelshow. Bekijk gerust onze referenties waar we meer dan trots op zijn.

Ook een clown met goochelshow of kindershow

Naast bovenstaande mogelijkheden verzorgen we ook grote podiumshows. Een clown met goochelshow is hiervan een groot voorbeeld. Deze shows zitten vol met magie, humor, spanning en vooral veel interactie. Want zeg nu zelf: “meedoen is leuker dan kijken toch..??” Precies, dat vinden wij dus ook. Een kindershow boeken is bij ons dan ook altijd met zéér veel interactie. Zo hebben we ook diverse themashows of acts op maat. Regelmatig schrijven we een clown act of kindershow op maat passend bij een evenement of gelegenheid.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2