Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Brabant

Op zoek naar een clown in Brabant? Dan kan je een clown inhuren bij Partyhome Verhuur en Entertainment. Hier huur je een professionele clown voor uiteenlopende activiteiten. Hierbij staan de kinderen zelf in de grote hoofdrol!

Leuke en vrolijke clowns in Brabant!

Laten we ons even voorstellen, wij zijn Partyhome Verhuur en Entertainment. Wat in 2009 begon met Clown Dico is uitgegroeid tot volwaardig verhuur en entertainmentbedrijf. Inmiddels verzorgen we door heel Brabant voor vrolijke kindergezichten. Niet alleen in Brabant, inmiddels in héél Nederland en België.

Onze populairste clown act (s) lees je hier:

Clown Brabant kent géén grenzen

Zoals het kopje al zegt, wij kennen (bijna) géén grenzen. Je kunt een schminkclown huren die de kinderen in zijn of haar grote kinderheld weet te schminken Of wat te denken van het voorzien van een stoere glittertattoo. Ook met ballonnen zijn we erg goed! Een ballonnenclown maakt namelijk in een handomdraai prachtige dieren en kleurrijke balloncreaties. Kinderen mogen altijd vragen wat ze willen, wij maken er een leuke creatie van.

Wanneer je grote groepen kinderen verwacht kun je ook een kindershow boeken. Tijdens onze kindershows staan 3 punten groot centraal: interactie, beleving en magie! Want zeg nu zelf: “mee doen is leuker dan kijken toch..??” Precies, dat vinden wij ook! Daarom staan kinderen bij onze kindershows zelf in de grote hoofdrol en is er een levendige interactie.

“Jouw wens is onze uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2