Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Limburg

Een clown huren in Limburg kan voor veel verschillende doeleindes. Hoe dan ook zorgen de clowns van Partyhome Verhuur en Entertainment voor een grote brede glimlach. Al vele jaren verzorgen we diverse clowns in Limburg, Brabant, Gelderland en ver daarbuiten. Wat begon met een hobby is uitgelopen tot een volwaardig verhuur en entertainmentbedrijf!

Leuke clown huren in Limburg

Van kinderfeest, communiefeest, winkels tot grote evenementen. Onze clowns kun je overal voor inzetten. Zo is een clown op een kinderfeestje ontzettend populair. Bij dit feestpakket zal de jarig job goed verrast worden. Natuurlijk worden ook vriendjes en vriendinnetjes niet vergeten! Bekijk snel onze meest geboekte clowns in Limburg en laat je verrassen. Ook voor promotie doeleindes zijn we regelmatig in actie. Voor deze mogelijkheden maken we graag een passend voorstel aansluitend aan jouw wensen.

Ballonnenclown, Goochelclown, Schminkclowns en meer…

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je een clown wilt huren. Je hebt de ballonnenclown, deze maakt voor iedereen een leuk ballonfiguur. Géén standaard ballonnetje, maar complete balloncreaties. Wanneer je een goochelclown wilt huren ga je een magisch avontuur aan. Deze clown met show voor kinderen zal iedereen verbluffen met grappige en leuke goocheltrucs. Wie weet legt hij nog wel een goocheltrucje aan je uit…?

Wat je wensen ook zijn, wij denken graag met je mee. “Jouw wens is onze uitdaging”! Bekijk anders eens onze referenties, hier zijn we echt trots op!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2